Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruziezoeker laat agent niet meer los

Toegevoegd: 16-09-2012, 22.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is omstreeks 04.15 uur een 18-jarige Vlissinger aangehouden wegens het niet voldoen aan een bevel of vordering.


Voor een café in de Walstraat in Vlissingen was de 18-jarige verwikkeld in een woordenwisseling met een andere man. Zij waren samen de kroeg uitgezet door de portiers en gingen buiten vrolijk verder met mopperen op elkaar. Toen één en ander in een handgemeen dreigde te veranderen, besloten agenten in te grijpen. Zij vorderden beide mannen om het centrum te verlaten. Op dat moment voldeden beide mannen hier aan.

Kennelijk hadden zij elkaar even later toch weer getroffen, want de aandacht van de agenten werd even later getrokken door een opstootje. Hierbij waren de beide kemphanen van zoeven ook betrokken. Door de agenten is nogmaals gevorderd om weg te gaan. Eén van de ruziezoekers deed dat ook, maar de andere, de 18-jarige man, pakte één van de agenten plotseling vast en liet niet meer los.

Er ontstond een worsteling en uiteindelijk kon de Vlissinger worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar heeft hij de nacht doorgebracht. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (18-9-2012 om 06:36)
Vroeger liep je niet door dan kreeg je een lel met een gummi knuppel , en dat liet dit soort fratsen wel .
Dirk (17-9-2012 om 12:50)
Het niet voldoen aan een vordering van de politie is strafbaar. Vasthouden van een agent is niet toegestaan. Checken of betrokkene leeft van een uitkering, zo ja deze vervolgens drie maanden inhouden. Zo nee, een boete van 500 Euro.
Piet (17-9-2012 om 09:14)
Agenten hebben geen gezag meer bij de jeugd en dit kunnen alleen zij weer terugnemen door goed en indien nodig hard op te treden.En niet met een proces-verbaal weer in vrijheid stellen, maar een aantal nachten laten zitten.
Cookie-instellingen beheren