Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Huisverbod na slaan vriendin

Toegevoegd: 16-09-2012, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 39-jarige Goesenaar krijgt een huisverbod opgelegd. Hij is zaterdagavond opgepakt nadat hij zijn vriendin flink had geslagen.

De man werd zaterdag rond 20.30 uur aangehouden. Hij zou zijn vriendin diezelfde avond in de Abel Tasmanstraat in Goes op de openbare weg rake klappen hebben gegeven. De vrouw is hierdoor gewond geraakt aan haar gezicht.


De man is in zijn woning in Goes aangehouden en hierna overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij is in verzekering gesteld en krijgt een huisverbod opgelegd. Agenten hebben een buurtonderzoek ingesteld in de Abel Tasmanstraat. Uit dit onderzoek is één getuige naar voren gekomen.

Mocht u ook iets gezien hebben, dan wordt u verzocht zich te melden via 0900-8844 of persoonlijk even langs te komen op het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heer (17-9-2012 om 18:58)
Vrouwen kunnen mannen tot het uiterste tergen. Oké slaan altijd af te keuren. Vrouwen kunnen te ver gaan. Daar hoor je nooit iets over. Graag even onderzoek naar aanleiding.
Frans (17-9-2012 om 11:50)
Beter met naam noemen, daar schrikken ze wel van, publiekelijk. Te schande zetten. Opsluiten dit zal geen eerste actie van deze persoon zijn
Michael (17-9-2012 om 09:40)
Wat ben je dan voor laffe hap om je vrouw te mishandelen. Bah, zwak excuus voor een man.
P van D (17-9-2012 om 09:33)
Snap die vrouwen ook niet hoor dat ze zo vaak op dat soort foute mannen vallen.ONBEGRIJPELIJK..Soms denk ik wel eens ( niet goed weet ik ) eigen schuld..Mijn buurmeisje krijgt ook regelmatig klappen dan hoor ik haar weer huilen en 2 dagen later lopen ze weer hand in hand !!!???
Annie (17-9-2012 om 08:41)
Mannen die hun vrouwen ,vriendinnen in elkaar slaan ,moeten maar een paar jaar de gevangenis in ,daar leren ze er mischien wat van. het is een laffe daad om dat te doen ,geen meeleiden mee hebben en gelijk opsluiten.
Bram (17-9-2012 om 04:47)
'k Weet niet wat er gebeurt is hoor, maar hou als vent in ieder geval je handjes thuis als de ruzie tussen een man en vrouw gaat. Een beetje ongelijke partij, hoe dan ook. Misschien is spraakles een idée.
Cookie-instellingen beheren