Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Arrestatie vanwege beledigen agent

Toegevoegd: 16-09-2012, 22.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 26-jarige Vlissinger is in de nacht van zaterdag op zondag in Goes opgepakt omdat hij het nodig vond de politie te beledigen.


Agenten fietsten rond 00.10 uur op de Lijnbaan toen de 26-jarige man ter hoogte van het station in Goes het nodig vond om één van de agenten te beledigen. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd en hierna mocht hij de straat weer op.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (18-9-2012 om 18:18)
Politie is autoriteit, scheld je niet uit, dat kost je tijd en geld maar ook voor de politie en indirect burgers. Gedraag je en dan hoef je ook niet mee. Ga de rollen niet omdraaien dat is een zwakte. zelfde als met geweld, besef hebben dat je het overkomt, accepteren is iets heel anders.
Dirk (17-9-2012 om 12:41)
Beledigen van een ambtenaar in functie is strafbaar. Eerst maar eens kijken of betrokkene leeft van een uitkering, zo ja, deze drie maanden inhouden. Zo nee, een boete van 1500 euro lijkt mij op zijn plaats. Bij niet te innen, innen bij de directe familie.
Jan (17-9-2012 om 12:30)
Beter doeken we de politie op, ze kunnen alleen zielige mensen oppakken, die hun zakken vaak al vol hebben aan alcohol. Maar gewoon een stel inbrekers aanhouden, of ander tuig aanpakken is er niet meer bij. Nee lekker bekeuringen gaan uitschrijven triest en zielig volk die agenten. ik kots op hun
Frank (17-9-2012 om 11:50)
Misschien moeten de agenten van tegenwoordig maar eens de wapenstok trekken en een paar klappen uitdelen. Respect er inslaan dan half slappe gedoe werkt niet
Frans (17-9-2012 om 10:41)
Helemaal niets meer gewend de agenten van tegenwoordig. Waarom niet gewoon door fietsen en negeren? Zaterdag nacht, weet je dat men drank nuttigt en foute dingen kunnen zeggen. Daar zijn ze toch op getraind mee om te gaan?
Marco (16-9-2012 om 23:43)
Echt joh, ik zal ook maar eens erop los gaan als iemand mij uitscheld of dé vinger geef. Nee, dat mag weer niet, zoiets moeten WIJ maar negeren of die persoon aan gaan geven, kom op zeg, negeer dat soort leipe gasten toch en ga verder met wat je hoort te doen.
Cookie-instellingen beheren