Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na aanrijden meisje

Toegevoegd: 17-09-2012, 12.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Afgelopen zaterdag rond 18.50 uur is op de Frederik van Eedenstraat in Terneuzen een meisje op de fiets aangereden. 

Het 16-jarige meisje uit Terneuzen sloeg op de Frederik van Eedenstraat linksaf de Zuiderparklaan in en werd geraakt door een voor haar tegemoetkomende zwarte auto. Het meisje kwam ten val De auto ging er in volle vaart vandoor.


Het gaat vermoedelijk om een zwarte Audi of Mercedes met Nederlands kenteken. In de auto bevonden zich twee mannen van ongeveer 20 jaar meteen getint uiterlijk. 

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding en verzoekt deze zich te melden bij het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (19-9-2012 om 13:08)
P.stoel met zulke opmerking kunnen we niks.en je hebt mij niks horen zeggen over blank en getint. wel goed lezen voor dat je wat zegt.maar uit je tektst te lezen heb je geen kinderen alleen comentaar.en als je wel kinderen hebt vraag ik me af waar je het lef vandaan haalt om zo iets te zegen
P.Stoel (19-9-2012 om 09:28)
T4 waarom ga je die ouders van dat meisje niet helpen, je heb er ervaring mee?? Een speld in een hooiberg. Twee donker getinte zegt al genoeg, maar blanke rijiden ook door......
Adrie (18-9-2012 om 18:04)
Als deze gasten in een eerlijk verdiende audi of mersedes rijden omdat ze een goede baan hebben moeten die niet moeilijk zijn te vinden want daar zijn er niet zo veel van lijkt mij of denken jullie nu ook wat ik denk?
GTI (18-9-2012 om 17:24)
@ MotoRob Maar in de praktijk is de automobilist altijd schuldig.. Maar dan nog is het schandalig om door te rijden! Zulke lui zijn geen rijbewijs waard... Hopelijk wordt ie gepakt en dan goed straffen en lekker laten fietsen...
Stephan (18-9-2012 om 10:57)
Zoekaktie en meteen hard aanpakken die lafaards. Nouja, hopen dat ze gevonden en hard aangepakt worden. Lafbekken. Stoere mannen, maar 't zijn grote watjes.
Marja (17-9-2012 om 18:56)
Roerens eens met t4...en van die jonge snotneuzen in een audi of mercedes?tja dan heeb je al zoiets van?harde werkers?maar wel zo laf en respectloos om een slachtoffer achter te laten zonder hulp an de bieden!!!!!/rijbewijs invorderen voorgoed van zulk soort
Cookie-instellingen beheren