Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Jongen mishandeld in café Goes

Toegevoegd: 17-09-2012, 16.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag werd in een horecagelegenheid in het centrum van Goes een 19-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal mishandeld. 

De jongen verklaarde dat hij een klein opstootje wilde sussen en daartoe tussen twee jongens in ging staan. Hijzelf werd nu de klos, want tot twee keer toe werd de jongen op zijn gezicht geslagen. Hierbij liep hij vermoedelijk een gebroken neus op en braken stukjes van zijn tanden af. 


De politie werd gewaarschuwd en even later kon de verdachte op de Oude Vismarkt worden aangehouden. Dit betrof een 18-jarige Goesenaar. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar heeft hij de nacht doorgebracht.

Zondagmiddag is hij verhoord en mocht na het afleggen van een verklaring weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Baronshadow (21-9-2012 om 08:20)
Oh 1 keer iemand op zijn gezicht slaan is geen mishandeling? 1 klap kan ook de laatste zijn en lijkt me hoe dan ook niet op zijn plaats. Probeer je mensen te bedaren krijg je dat, niet echt normaal hoor.
FastDriver (19-9-2012 om 14:30)
Die jongen werd niet echt mishandeld, werd maar een keep op zijn gezicht geslagen en wonder boven wonder miste hij nog een stukje tand ook. Ik ken hem goed en natuurlijk jammer dat hij word geslagen.
SlowRider (18-9-2012 om 08:56)
Gezellig stappen in Goes ! Jammer dat de dader er met een "sorry" vanaf komt. Ik zou hem aanklagen en een schadeclaim eisen waar hij nog wel eens een jaartje of wat voor kon gaan werken. Oja...tevens kwam hij natuurlijk geen horecagelegenheid meer binnen.
Cookie-instellingen beheren