Weerbericht:
In de ochtend enkele buien. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote wietkwekerij in loods Goes

Toegevoegd: 18-09-2012, 19.09 uur - Update: 18-09-2012, 21.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Aan de Hensonweg in Goes heeft de politie vanmiddag een professionele hennepkwekerij opgerold. Er zijn ter plekke twee aanhoudingen verricht.  


Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten op het spoor van de kwekerij en rond 15.00 uur zijn de agenten binnengetreden in de loods. Hier troffen zij twee kweekruimtes aan op de begaande grond en één kweekruimte op de zolder van de loods. In die kweekruimtes stonden ruim 600 hennepplanten in verschillende groeistadia. In de loods lagen ook ruim 300 geoogste hennepplanten. 

In de kweekruimtes stuitten de agenten ook nog op twee mannen. Deze zijn direct aangehouden. Het gaat om een man van 36 uit Woerden en een man van 33 uit Waalwijk. De mannen zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en worden daar verder gehoord. 

De politie heeft de planten en de apparatuur vernietigd. Het ontmantelen was een hele klus omdat een gedeelte van de kwekerij niet goed bereikbaar was. De brandweer van Goes is daarom ingezet om een gat te maken in een muur zodat de planten geruimd konden worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (20-9-2012 om 22:27)
De buren ruiken niets zeker?? Heel de buurt daar weet ervan waarschijnlijk..jammer dat het zo afloopt. sterkte.
Fransiscus (20-9-2012 om 07:39)
Voor degenen die vinden dat de politie dit maar door de vingers moet zien en echte boeven moet vangen;achter wietkwekerijen gaat meer schuil dan alleen plantjes kweken;chantage,afpersing,intimidatie,bedreigingen,witwassen, mishandelingen en zelfs moord. Think about it...
Marijke (19-9-2012 om 19:17)
Blondi, ben je echt blond???
GTI (19-9-2012 om 17:39)
Nog even over het wel legaal/niet legaal. Wiet is in principe gewoon illegaal, alleen wordt het verkopen ervan gedoogd(degene die er een vergunning voor hebben dan). Daarin tegen is het bij je hebben of het kweken verboden. Heb je tot 5 gram wordt het "gedoogd" dus in beslag genomen zonder boete...
GTI (19-9-2012 om 17:30)
Ik denk, nee ik WEET ZEKER dat er meer mensen kapot gaan aan alcohol dan aan wiet!... Altijd dat moeilijke gedoe over die paar plantjes.. Goed dit waren er redekijk wat, maar tegenwoordig moet je haast wel om nog rond te kunnen komen... Heb liever dat ze echte boeven gaan vangen!
Maatje (19-9-2012 om 13:50)
Goed dat het opgeruimd is,iedereen die drugs gebruikt gaat eraan kapot.
Cookie-instellingen beheren