Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Gewapende overval Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2012, 15.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen zondagavond is een 23-jarige Vlissinger in zijn woning aan de Van Karnebeekstraat in Vlissingen overvallen. De man heeft dinsdag aangifte gedaan bij de politie. 

Het slachtoffer heeft in de woning, op de bovenverdieping, een soort sportzaak, waar hoofdzakelijk trainingspakken van bekende voetbalteams worden verkocht. Zondagavond kwamen omstreeks 18.50 uur twee mannen kleding kopen.


Toen ze ieder een trainingspak paste en wilde afrekenen, pakte een van de daders een wapen en bedreigde de man. Er ontstond een worsteling, waarna ze hem vastbonden. Hierna gingen ze er met een aanzienlijk geldbedrag vandoor, waarbij ze de door hen uitgezochte trainingspakken nog aanhadden. 

Signalement
- Dader 1: donker getinte man, leeftijd 20-25 jaar, kort geschoren haar, hij droeg een petje. Deze dader droeg na de overval een lichtblauwe sweater van Chelsea met een donker blauwe Chelsea broek. Op de voorzijde van dit pak staat met grote letters Samsung geschreven.
- Dader 2: licht getinte man, leeftijd 20-25 jaar. Hij vluchtte na de overval in een fel rood trainingspak van Liverpool, met de bijbehorende grijze broek. 

De daders gingen er omstreeks 19.00 uur te voet via de Albardastraat naar de Piersonweg en vluchtten verder richting de Troelstraweg. Hierbij droegen ze in hun handen, naast de buit, ook hun oorspronkelijke kleding. 

De politie is op zoek naar getuigen van deze gewapende overval. Mensen die meer weten kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maartje (21-9-2012 om 19:02)
Heel irritant hoe snel mensen oordelen. Je weet nooit wat de verhaal erachter is, en wat dit met mensen doet. Wat kunnen jullie makkelijk praten zeg.
Marco (20-9-2012 om 21:40)
Nou ja Pietjuh en Miniopperhoofd sory dat ik het zeg, maar het zou zo maar kunnen dat het ook in scéne is gezet, hoeft niet persé met winkels te maken hebben....ik zei ZOU KUNNEN he? Door de schrik zou je even in de war zijn geraakt maar dat verwacht ik meer van een oudje dan iemand van 23jr.
Pietjuh (20-9-2012 om 20:16)
Wat zitten sommigen hier te zaniken over de late aangifte.Het komt vaker voor dat de politie niet genoeg mensen heeft om een aangifte op te nemen en moet je een paar dagen later terug komen.heb het zelf ook aan de hand gehad.Het slachtoffer zal heus wel kontakt met de politie gehad hebben.
Miniopperhoofd (20-9-2012 om 18:26)
Ga je nu echt iemand veroordelen die niet direct aangifte kan doen? Het zou je maar overkomen, dan piep je wel anders!
Ellen (20-9-2012 om 09:09)
Heel vreemd, zondag overvallen en een dinsdag politie bellen. hoop dat het goed uitgezocht wordt, van beide kanten.
Mij (20-9-2012 om 08:29)
Zondag 18.50 uur? Dan ben ik blij dat ik een vrije dag heb en zeker na 18.00 uur. Beetje vreemd.
Cookie-instellingen beheren