Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewapende overval op snackbar Axel

Toegevoegd: 19-09-2012, 21.19 uur - Update: 19-09-2012, 22.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Twee gewapende mannen hebben woensdagavond rond 19.30 uur een overval gepleegd op een snackbar aan de Beethovenstraat in Axel.


De overvallers zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen. In de zaak waren enkele werknemers en klanten aanwezig.  

De politie heeft met een helikopter de omgeving afgezocht naar de daders. Ook heeft de politie een politiehond naar Axel gehaald om de daders op te sporen. Naast het zoeken naar de daders heeft de politie diverse getuigen gehoord. De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan. 

Van de daders is het volgende signalement beschikbaar:
- Dader 1: man, leeftijd 25-30, lengte 170-180 cm., slank postuur, donkere huidskleur, hij droeg een lange zwarte jas tot over z’n knieën, de jas had een bondkraag.
- Dader 2: man, leeftijd 25-30, lengte ongeveer 170 cm., donkere huidskleur, zwarte jas met capuchon met daaronder een petje.  

Beide daders liepen weg in de richting van de Mozartstraat. 

De overval op de snackbar is al de vierde overval in Zeeland in amper een week. Vrijdag was een campingwinkel bij Zoutelande het doelwit, zondag een sportzaak in een woning in Vlissingen en dinsdag een goudopkoper in Sluiskil.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (19-9-2012 om 22:36)
Dit is toch niet normaal meer de een overval na de andere . ik weet dat er heel veel armoede is onder de mensen ,maar andere mensen overvallen dat kan echt niet word tijd dat ze opgepakt worden .
Anton (19-9-2012 om 22:19)
Zou het nou niet als de weerga tijd worden om zulke figuren eens een jaar of 10 op te sluiten?????????????? DAN HOUDT HET MISSCHIEN OP !!!!
Peter (19-9-2012 om 21:33)
Ik had een melding op burgernet rond half acht, maar waarom moet je jezelf hiervoor aanmelden? Kan het niet gewoon op iedere GSM komen binnen een straat van 30 km.
Cookie-instellingen beheren