Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Grote controle politie en belastingdienst

Toegevoegd: 20-09-2012, 13.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Woensdag tussen 14.00 en 21.00 uur heeft de politie Zeeland samen met de Belastingdienst een verkeerscontrole gehouden.


Deze controle werd gehouden op parkeerplaats 'De Val' langs de N256. Bij de controle zijn zeven voertuigen in beslag genomen en twintig personen bekeurd voor onder andere mobiel bellen (7), rijden zonder autogordel (5), negeren van een verkeersbord (1) en het niet kunnen tonen van een rijbewijs (2). 

Verder reed er een bestuurder met een verlopen rijbewijs en werd door twee bromfietsen de constructiesnelheid overschreden. Bij een aanhangen kwam een witte kentekenplaat niet overeen met het trekkende voertuig en tot slot reed er een automobilist met een te gladde band. 

Door de Belastingdienst werden zeven voertuigen wegens een belastingschuld in beslag genomen. Eén persoon heeft zijn belastingschuld van 250 euro ter plaatse betaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (22-9-2012 om 07:27)
Goed hoor, iedereen moet belasting betalen ook deze 7 worden met de neus op de feiten gedrukt
Dorpsbewoner (21-9-2012 om 08:19)
Regels zijn om je aan te houden. Bij mij was alles in orde. Als er nooit wordt gecontroleerd betaald niemand meer belasting e.d. en rijden velen in een 'lijk van een auto' .Dan moeten andere belastingen weer omhoog en hebben we weer een reden om te piepen!
Johan (21-9-2012 om 00:29)
Een dergelijke verkeerscontrole is inderdaad alle minachting waard. hier zou. dit betekent in feite dat je met een belasting schuld huisarrest hebt. pure misbruik van positie.
Fred (20-9-2012 om 15:33)
Geld tekort ? ga als overheid wat mensen koeieneren, er is altijd wel iemand die iets misdoet
Bah (20-9-2012 om 14:27)
Machtsmisbruik Een ondernemer kan niet met de politie een 'grote controle' uitvoeren, omdat hij wanbetalers heeft ! Deze controles zijn alleen voor wanbetalers Fiscus, wat de rest oplevert is meegenomen. En maar auto's afpakken, die nog geen 1.000 EURO waard zijn, maar voor het voetvolk het dubbele
Cookie-instellingen beheren