Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf geëist voor aanranding

Toegevoegd: 20-09-2012, 18.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 74-jarige man uit Westdorpe is donderdag op de rechtbank in Middelburg en taakstraf van 70 uur geëist.

De man, die schitterde door afwezigheid, wordt ervan verdacht in de nacht van 29 op 30 juli 2011 zijn 23-jarige buurvrouw te hebben aangerand. De jonge vrouw was naar een feestje geweest, had drie drankjes op en ging naar huis. Voor de deur van zijn woning stond de man gewoontegetrouw een sigaartje te roken en de vrouw begon een praatje met hem.


Toen de vrouw geëmotioneerd raakte toen ze vertelde over een ruzie met haar ouders, sloeg hij een arm om haar heen, trok haar naar zich toe en betastte hij haar. Volgens de bejaarde man had hij alleen maar willen troosten en dus een arm om haar heengeslagen. Meer niet.

Voor het argument dat de man niet op de zitting was verschenen omdat hij niet naar Middelburg durfde te rijden, tegen de spanning van de zitting opzag en bovendien bezig was met de appelpluk, had officier van justitie Suijkerbuijk weinig waardering. ,,Meneer ontkent alles, dan zou je toch zeggen dat-ie hier komt om zijn zegje te doen.''

De uitspraak is op 4 oktober.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (22-9-2012 om 17:44)
Dit is 15 maanden geleden gebeurd en komt nu pas voor? Zo belangrijk vind men tegenwoordig een "aanranding". Ook ik vind het maar een vreemd verhaal.
PcM (22-9-2012 om 13:54)
@Jan Belachelijk is dit?! Belachelijk is jouw reactie! Oordelen zonder te weten wat hier echt is gebeurd!! En dan nog zeggen dat er geen respect is voor oude mensen?? Hoe durf je zoiets te plaatsen?! Dat gaat veel te ver! Wat als het wel waar is? Oordeel niet op eigen mening en denk eerst even na!!!
Kees (22-9-2012 om 10:48)
Wat een domme reden om iemand taakstraf op te leggen...
Ikke (22-9-2012 om 09:34)
Ik zou toch alle kans hebben aangegrepen om mijn naam te zuiveren als ik niet schuldig was.
Marja (21-9-2012 om 19:23)
Wie zwijgt stemt toe?en de beste stuurlui staan aan wal
Vlissinger (21-9-2012 om 18:59)
@Jan, of geen respect voor vrouwen. wie zal het zeggen. was je erbij?
Cookie-instellingen beheren