Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel politie bij illegale houseparty

Toegevoegd: 22-09-2012, 13.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - Op de Campensweg bij De Schotsman op Kamperland wordt op dit moment een illegale houseparty gehouden.


De politie is met relatief veel manschappen aanwezig en heeft de toegangswegen naar het terrein afgesloten. Naar schatting zijn er enkele honderden mensen aanwezig. 

Volgens de politie is het feest al over het hoogtepunt heen en gaan er op dit moment eerder mensen weg dan dat er mensen bij komen. De politie wil de feestvierders vooralsnog op een vreedzame manier manen hun spullen te pakken en naar huis te gaan. 

Volgens een vaste gast op camping De Schotsman is de houseparty vannacht rond 1 uur begonnen en is er sprake van ''een enorme toeloop''. Ook bestaat er zorg over het nabijgelegen natuurgebied. Deelnemers aan de houseparty zouden hebben laten weten dat ze van plan zijn tot maandagmorgen te blijven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (22-9-2012 om 18:04)
Ziet er gezellig uit
Bevelander (22-9-2012 om 15:19)
Je hond los op de Schotsman; boete. Paardrijden buiten de aangegeven route; boete. Fietsen idemdito. Alles ter bescherming van de natuur. Prima! Illegaal feestje dat de natuur en de rust tot in het dorp 's nachts verstoord. Dat kan wel? ME erbij, inpakken, beboeten stuk voor stuk en wegwezen!
Marijke (22-9-2012 om 14:53)
Lukt het niet met zachte hand dan maar met harde hand verwijderen. Tegenwoordig denken ze dat alles zo maar mag en moet kunnen. Belachelijk!!
De lachende burger (22-9-2012 om 14:46)
Als deze mensen zich toch eens terug zagen....al is het maar over een jaartje of 10 dan beleven ze hun party toch op een andere manier.
Niks te doen in zeeland (22-9-2012 om 14:44)
Of bijvoorbeeld het veerse meer? en ja waarom niet bij de schotman? zijn leuke plekjes toch? en volgens mij kan de gemeente hier zelfs een hoop mee verdienen toch? kortom doe meer voor de jeugd in zeeland!! dan krijg je deze ilegale feestjes niet meer!
Niks te doen in zeeland (22-9-2012 om 14:43)
Kijk naar andere provincie's daar is elke week wel een leuk feestje waar ze kunnen vertoeven, waarom dan niet hier in zeeland? Ik zeg organiseer is wat op het schelde terein in vlissingen! gebeurt toch geen donder mee ja er ligt een zogenaamd park waar niemand van gebruik maakt.
Cookie-instellingen beheren