Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele lichte bui
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Veel politie bij illegale houseparty

Toegevoegd: 22-09-2012, 13.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - Op de Campensweg bij De Schotsman op Kamperland wordt op dit moment een illegale houseparty gehouden.


De politie is met relatief veel manschappen aanwezig en heeft de toegangswegen naar het terrein afgesloten. Naar schatting zijn er enkele honderden mensen aanwezig. 

Volgens de politie is het feest al over het hoogtepunt heen en gaan er op dit moment eerder mensen weg dan dat er mensen bij komen. De politie wil de feestvierders vooralsnog op een vreedzame manier manen hun spullen te pakken en naar huis te gaan. 

Volgens een vaste gast op camping De Schotsman is de houseparty vannacht rond 1 uur begonnen en is er sprake van ''een enorme toeloop''. Ook bestaat er zorg over het nabijgelegen natuurgebied. Deelnemers aan de houseparty zouden hebben laten weten dat ze van plan zijn tot maandagmorgen te blijven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joanna (28-9-2012 om 13:56)
Dit was echt een super gezellig feest :) De natuur is mss op korte termijn beschadigd, maar er wordt echt overdreven. De mensen van op de camping waren nieuwsgierig en zijn komen kijken. Snachts hadden ze idd last van de muziek, maar overdag vonden ze het super gezellig en zijn ze ook komen dansen.
Mevrouw Blok (24-9-2012 om 10:23)
Loopt politie tegenwoordig ook al in spijkerbroek?!? Waar gaat t heen met deze wereld...lmao!!!!
Bram (23-9-2012 om 18:21)
Gratis entree! dj`s for free! bier een euro en frisdrank 50 cent!In deze tijd van crisis word het tijd dat we niet meer over de kop worden gehaald voor een avondje feest geen 150 euro kwijt, nooit gezeur, en we ruimen onze rommel op als de politie ons de ruimte geeft. geen rellen maar feest
SOS (23-9-2012 om 16:07)
Haha lachen man! Die vreemde figuren altjd!
Teknolover. (23-9-2012 om 12:01)
Was een gaaf feestje, bedankt :)
Martijn (23-9-2012 om 11:55)
Beste Kamperlander: 700 mensen hebben een topavond gehad een op wat bandensporen na ziet het terrein er niet anders uit als na een toeristisch weekend. Inderdaad, omwonenden hebben misschien wat kunnen horen maar was de geluidsoverlast minder geweest als er wel een vergunning was geweest?
Cookie-instellingen beheren