Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie maakt einde aan houseparty

Toegevoegd: 22-09-2012, 19.44 uur - Update: 22-09-2012, 22.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - De politie en ME hebben aan het eind zaterdagmiddag een einde gemaakt aan een illegale houseparty bij Kamperland. 


Daar was op de Campensweg bij de Schotsman sinds vrijdagnacht 01.00 uur een houseparty aan de gang met enkele honderden bezoekers. De ME heeft een 30-jarige man uit de gemeente Bernisse aangehouden en naar Torentijd gebracht. Buiten het terrein is een 33-jarige man uit het Belgische Gent aangehouden voor het rijden onder invloed.  

Via luidsprekers werden bezoekers van de houseparty opgeroepen hun spullen te pakken en het terrein te verlaten. Officiële instanties wilden voorkomen dat de party het hele weekend zou duren. Er was geen vergunning voor het feest afgegeven. De politie was de hele dag met relatief veel manschappen aanwezig en had de toegangswegen naar het terrein afgesloten. Bij de politie kwam een aantal meldingen van geluidsoverlast binnen.

Deelnemers aan de houseparty zouden hebben laten weten dat ze van plan waren tot maandagmorgen te blijven. Door de regen van was het terrein hier en daar drassig. Een aantal auto's van feestvierders kwam daardoor vast te zitten in de modder. Rond 19.30 uur was het terrein volgens de politie leeg. .

Zie ook:
- 22/09/2012: Veel politie bij illegale houseparty


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jupiler (23-9-2012 om 09:52)
Laat die jongens toch, hebben lol in de polder, niemand last van. Politie, kijk eens rond op de weg, hoeveel fouten daar gemaakt worden, en hoeveel fietsen er gestolen rondrijden ! enz. Gewoon laten doen, muziekje, biertje.
Tom (23-9-2012 om 09:09)
Het is goed dat de houseparty gestopt, maar waarom met de ME in hemelsnaam. Dit is toch gewoon werk voor de politie, daar hoeft toch geen ME bij te komen!? Mag weer alles kosten zo'n inzet op zaterdag! Trek gewoon de stekker eruit en geef ze de tijd om te vertrekken...
Ron (23-9-2012 om 00:53)
Laat ze lekker die blauwpetten zijn niet jong geweest zeker die blauwapen moeten alles verstieren machtsspelletje
Ano (23-9-2012 om 00:24)
Ook al is t onschuldig je kan t niet laten gaan want dan kunnen ze t overal doen !!! En geen vergunning is geen vergunning gewoon kort houden
Zeeuw (22-9-2012 om 23:34)
Typisch nederland hoor van zoiets kleins weer een hoop heisa. Me politie zelfs een helicopter voor 50 man op een afgelegen plek
Pro (22-9-2012 om 23:27)
Wat als er nu een groepje Zeeuwse jeugd die werkt voor hun hobby, het terrein zo achter laat? Op hun crossmotor of qaud? Als een aannemer/loonbedrijf het veld zo achterlaat na het maaien krijgen ze ook een boete.... Vertel u het maar!
Cookie-instellingen beheren