Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Woning overvallen in Goes

Toegevoegd: 23-09-2012, 22.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vier mannen hebben zondagavond een woning overval in Goes. De daders zijn er zonder buit vandoor gegaan. 

Rond 20.30 uur gaat de bel bij een woning aan de Cornelisweg. Een bewoner van de woning doet de deur open en staat dan oog in oog met vier onbekende donkergetinte mannen van ongeveer 20 jaar. Een van de mannen valt hem aan, maar de bewoner weet de mannen weg te jagen.


De vier mannen rennen, zonder buit, de wijk Goes-Noord in. De man belt meteen naar de politie. Een eenheid gaat ter plaatse en door politie wordt een burgetnet-bericht uitgestuurd naar alle abonnees in Goes. Op datzelfde moment gaan diverse politieagenten zoeken in de wijk waarin de daders zijn verdwenen.

Er is een speurhond ter plaatse geweest om mogelijke geursporen te volgen. De tactische recherche is een onderzoek gestart en ook de technische recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan. 

De woning aan de Cornelisweg is op 17 juni van dit jaar ook al overvallen. Toen werd de bewoner opgesloten in zijn woning. Bij deze overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@anoniem (25-9-2012 om 09:15)
Bijzonder als we even naar de gerelateerde stukken kijken komen er haast geen reacties oftewel GEEN. op als het gaat om blanke personen nu getint en ja hoor daar zijn de reacties weer!!! nou heb zelf een winkel maar de een na de ander blanke betrappen we op diefstal en vandalisme
Krelis (24-9-2012 om 17:48)
Ik vraag me af wat daar dan te halen of te doen is.
Anoniem (24-9-2012 om 13:58)
Weer getinte mannen en er blijven maar van die lui het land binnen komen WEG ermee
Zeeuwind (24-9-2012 om 08:58)
Ben je lekker mee als dit je twee keer overkomt! Tijd voor een goede hond. Hopelijk pakken ze die hufters snel!
Natascha (23-9-2012 om 23:01)
Sterkte maar blijkbaar hebben ze de indruk dat er genoeg te halen valt. dit zal dan ook vast niet de laatste keer zijn jammer genoeg
Cookie-instellingen beheren