Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer doende met stormmeldingen

Toegevoegd: 24-09-2012, 16.28 uur - Update: 24-09-2012, 20.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer is vandaag op verschillende plaatsen bezig geweest met het afhandelen van stormmeldingen. 
 
De brandweer kreeg onder meer meldingen van bomen over de weg in de Stationsstraat in Axel, Terlucht in 's-Heer Arendskerke, Schoondijksedijk in Driewegen, de Promenade in Breskens, de Annavosdijk in Sint Annaland (foto's 9 t/m 12) en de Eendrachtsweg in Tholen. De brandweer moest ook uitrukken naar de Aagje Dekenstraat in Vlissingen, de Sint Sebastiaanstraat in Zuiddorpe en de Margaretsedijk in Hengstdijk.


In Vlissingen viel rond 15.30 uur een boom op een auto in de Rosenburglaan (foto's 1 t/m 8). Een grote boom viel om en belandde op een voertuig dat geparkeerd stond op de oprit van een woning. Het voertuig raakte beschadigd. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd.

Vanmiddag zijn aan de kust zware windstoten mogelijk tot 90 kilometer per uur. Ook vannacht blijft er sprake van (onweers)buien. Het KNMI spreekt van windkracht 8-9.

Zie ook:
- Stremming N668 vanwege tak (24-09-2012)


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren