Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond op straat achtergelaten

Toegevoegd: 24-09-2012, 22.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Vrijlandstraat in Middeburg is maandagmiddag een 14-jarige fietser aangereden door een busje. De bestuurster hiervan is even kort uitgestapt maar heeft het slachtoffer hiern alleen achtergelaten.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond kwart over vijf nabij winkelcentrum Dauwendaele. Het meisje raakte gewond aan haar heup en een knie. De automobiliste is na de aanrijding uitgestapt en heeft kort gesproken met het slachtoffer. Daarna is zij weer ingestapt en weggereden. Volgens de politie heft zij het slachtoffer "in hulpeloze toestand" achtergelaten.

Het meisje wist, ondanks dat zij veel pijn had, op eigen gelegenheid haar ouderlijk huis op de fiets te bereiken. Nadat een huisarts het slachtoffer had onderzocht, is besloten haar op te nemen in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes.

De politie is op zoek naar getuigen. Ook is men op zoek naar de bestuurster van het voertuig. Het slachtoffer heeft de politie verteld dat het gaat om een oranje busje met zwarte strepen met mogelijk een tekst van een bedrijf erop. Heeft u informatie? Bel dan 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-9-2012 om 11:45)
Iedereen maakt fouten en een ongelukje zit in een klein hoekje, zeker met onberekenbare kinderen. maar verleen eerste hulp en stel het slachtoffer gerust het is een kleine moeite en ook nog eens verplicht, ook al ben je fout neem je verantwoordelijkheid
Carolien (26-9-2012 om 00:44)
Ik hoop dat alles goed is met het meisje. Ik ben blij dat ik geen oranje busje heb met zwarte strepen. Er worden hier suggesties gedaan en namen van bedrijven genoemd. Ik vind dat heel gevaarlijk, want op zo'n manier kun je mensen en/of bedrijven lelijk in de ellende helpen.
Anja (25-9-2012 om 19:42)
Het minste wat de bestuurster had kunnen doen was haar gegevens aan het meisje geven dan had er in geval er iets was contact opgenomen kunnen worden Ook al zou zo een meisje zeggen het gaat wel dan nog is het een kind van 14 dus de bestuurster is hoe dan ook nalatig geweest
Ronald (25-9-2012 om 17:47)
Dat de vrouw er niets mee kon? En ook al geeft ze op dat moment aan dat het gaat, wat iemand op het eerste moment van schrik toch al kan zeggen? Als volwassenen kan je ook dan gewoon even je adres en telefoonnummer geven voorals het toch erger is of er schade is. Dat heet verantwoording nemen!!! N
Anoniem (25-9-2012 om 15:34)
Busje rijd bij wel eens in de straat politie gebeld en dit gemeld. kreeg net telefoon dat de bestuurster zich heeft gemeld. Een kind kan zeggen dat het goed gaat door de schrik van binnen kan er meer kapot zijn dan aan de buitenkant. sterkte voor het meisje
Marja (25-9-2012 om 13:18)
Aan anoniem; tnt bestaat niet meer en heeft óók géén oranje busjes met zwarte strepen!
Cookie-instellingen beheren