Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 177 km

Drie inbraken in Dauwendaele

Toegevoegd: 25-09-2012, 10.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de loop van maandagavond en in de nacht van maandag op dinsdag is er in Middelburg drie keer ingebroken.


Om ongeveer 21.30 uur werd de eerste woninginbraak ontdekt. Een raam was opengebroken in een woning aan het Moerland in Middelburg. Uit de woning zijn op het eerste gezicht geen spullen weggehaald.

Om 01.15 uur werd een bewoner van een woning aan de Vromoldsland wakker van glasgerinkel. Ze keek naar buiten en zag twee jongemannen staan. Toen ze begon te roepen zijn de jongens snel weggerend. Diverse politiemensen hebben samen met een speurhond nog gezocht in de buurt, maar helaas zonder resultaat. Ook hier is niets uit de woning gestolen.

De agenten en de speurhond die aan het zoeken waren naar de twee verdachten, konden rond 02.15 uur meteen door naar de Meanderlaan. Daar meldden verschillende getuigen namelijk dat er was ingebroken in het cafetaria.

Er was een raam vernield om de zaak binnen te komen. Uit de friettent werden sigaretten en een onbekend geldbedrag weggehaald. De dader zette het op een lopen en is zelfs nog gevolgd door een getuige, maar zonder resultaat.

Vandaag komen de medewerkers van Forensische Opsporing in actie, zij gaan sporen afnemen in alle woningen en bedrijven waar is ingebroken. Ook zullen agenten buurtonderzoeken gaan doen.

Hebt u iets verdachts gezien en hebt u nog niet met de politie gesproken? Meld u zich dan via 0900-8844, of kom persoonlijk langs op het politiebureau in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (27-9-2012 om 11:38)
Die inbrekers kunnen maar beter mee stoppen, als ze het nieuws gelezen hebben over die andere inbreker kan het binnekort ook hun dood gaan worden. Teeven heeft gewoon gelijk, gezanik altijd met geen recht in eigen handen..."Hadden daar niet mogen komen"
Overzijdenaar (26-9-2012 om 21:49)
@ampawe De techniek bestaat eruit om IN de knie te schieten. Resultaat :Heel moeilijk weglopen bij de volgende wandaad.
Anja (26-9-2012 om 17:02)
Hoe bedoel je ikke???? Heb jij deze mensen ook aan je deur gehad??
Safe (26-9-2012 om 08:47)
Vervolg: Het korte gesprekje is misschien voor hun al voldoende om conclusies te trekken over de wel/niet aanwezige beveiliging. Volgende keer folder oid op papier vragen om het in alle rust te kunnen controleren.
Safe (26-9-2012 om 08:46)
Hier ook twee maal verkopers voor beveiliging aan de deur gehad nadar er in de buurt was ingebroken. Hoe betrouwbaar zijn deze mensen ondanks dat ze gelijk een pasje tonen?
Vibes (25-9-2012 om 23:21)
Ik heb dit ook nog gemeld aan de politie afgelopen nacht en die gaf aan dat ze hier al veel telefoontjes over hebben gehad maar dat het hier om een echt bedrijf gaat die niets te maken heeft met de inbraken.
Cookie-instellingen beheren