Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Wegmisbruiker had drugs gebruikt

Toegevoegd: 26-09-2012, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Het Groene Woud in Middelburg is woensdag even na 17.00 uur een 30-jarige automobilist uit die plaats aangehouden.


De politie zag de man op de Schroeweg rechts inhalen over het voorsorteervak en daarna haalde hij ook op Het Groene Woud rechts in. In zijn auto vond de politie een zak met 52,2 gram weed en een taser, van beide deed hij afstand.

Bij de man, die verklaarde dat hij net had geblowd, werd een bloedproef afgenomen en hij werd beboet voor het rechts inhalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (27-9-2012 om 19:11)
Onzin@. Jij bent deskundig op dit gebied begrijp ik. De politie gebruikt die rotzooi niet en hoeft dus ook niet deskundig te zijn. Wie is hier de sukkel, denk daar maar eens over na!!!
Jos (27-9-2012 om 13:48)
Vraag me af waarom z'n rijbewijs niet is ingenomen net als bij drankgebruik...? Denk dat er genoeg bewijs is om dat tedoen ! En dan nog een gevalletje verboden wapenbezit en handel in softdrugs. En dan wegkomen met een boete voor rechts inhalen....?
Vlissinger (27-9-2012 om 11:45)
Slecht..alleen die boete slechter, dan moeten mensen maar niet links plakken? en rechts inhalen over een voorsorteervak valt niet onder illegaal rechts inhalen.. leer de regels.
Hennie (27-9-2012 om 08:42)
En is zijn rijbewijs dan niet ingenomen, net geblowd??
T. R. (27-9-2012 om 07:59)
Waarom is hij alleen maar bekeurd voor het rechts inhalen !!! 52,2 gram weed, een taser en gaf zelf toe dat hij geblowd had ??? VVD & PVDA doe er is wat aan !!!???
Onzin (27-9-2012 om 07:57)
Onzin ! van wiet ga je niet agressief rijden. maar wel als je eerder aan de echte harddrugs zat, dan kan je i.d.d. van een joint een backflash krijgen van die harddrugs, die dan nog in je systeem zit. maar daar controleerde de politie zeker niet op ? wat een onkundige suk**** zijn het ook.
Cookie-instellingen beheren