Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 262 km

Illegale handel in softdrugs

Toegevoegd: 28-09-2012, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond in Vlissingen twee mannen opgepakt tijdens een actie tegen de illegale handel in softdrugs.

De actie werd gehouden in de omgeving van het Scheldeplein. Twee mannen van 21 en 29 jaar oud, beiden afkomstig uit Vlissingen, werden opgepakt. Zij hadden in totaal 3 gram wiet in hun bezit. De wiet werd in beslag genonmen en tegen de mannen werd proces-verbaal opgemaakt.


Ze zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mami (10-10-2012 om 07:25)
Tja als men die vervelende wietpasjes af schaffen hoeven men niet op straat te verkopen kan iedereen gewoon in de koffieshop halen!! geef straat dealers die handelen in wiet groot gelijk !!! men vraagt zelf er om dat er straat dealers zijn die handelen in wiet!!!
Rick (29-9-2012 om 17:23)
Je zou bijna zeggen dat ze boeven moeten gaan vangen, maar dat mag natuurlijk niet.. Daarbij komt ook nog eens dat er technisch gezien geen 'legale' handel mogelijk is. Zodra je de coffeeshop uit bent ben je al vogelvrij..Want ze mogen het zo van je afpakken, reden of geen reden. Schande!
Zoltan (29-9-2012 om 12:25)
Goed leren lezen is ook een vak. Aan de reacties te zien heeft geen van Julie allen het bericht begrepen. Ze waren aan het handelen in drugs (verkopen) dat is wat anders dan gebruiken. Misschien wat minder blowen :-)
Volendam ziekte (29-9-2012 om 07:44)
Daar heb je het resultaat van dat CDA belijd van gewoon alles verbieden en dan net doen alsof het niet bestaat en gewoon blijven ontkennen. tijd dat deze kleine geschifte minderheid zijn plek leert kennen en dat we al die achterlijke cultuur regeltjes definitief afschaffen.
T. R. (29-9-2012 om 07:42)
Heeft de redactie een type fout gemaakt of is de Politie nalatig geweest !! Twee mannen die in totaal 3 gram weed bij zich droegen zijn opgepakt ?? en iemand die 52 gram weed en een tacer bij zich had werdt afgedaan met een bekeuring voor het rechts inhalen. Nederland gaat echt naar zijn KLOTE.
Poepiejoepie (29-9-2012 om 07:40)
Zo vette actie mannen! zeeland is echt blij met zulke allerte politie..... goed gedaan zeg knap hoor. en dan thuis trots zeggen we hebben er weer een paar gepakt. hou toch op jo kinderachtig hoor
Cookie-instellingen beheren