Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties vanwege overval

Toegevoegd: 28-09-2012, 16.41 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De politie heeft op 11 en 17 september nog twee extra verdachten aangehouden vanwege de overval in Kortgene.


Een 60-jarige man werd op dinsdagavond 7 augustus vlakbij zijn woning overvallen door zeker twee mannen met een bivakmuts op. De 60-jarige man raakte gewond aan zijn handen, elleboog en knie. Toen hij om hulp riep zijn de twee mannen, zonder buit, weggevlucht in de richting van de Provincialeweg via de brandgang bij zijn woning.

Op 2 september werd een 16-jarige jongen uit Kortgene opgepakt in verband met de zaak. Op dinsdag 11 september is een tweede verdachte aangehouden. Dit betreft een 16-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland. Hij is inmiddels aan de rechter-commissaris voorgeleid die bepaalde dat hij gedurende het onderzoek terug naar huis mag, onder bepaalde voorwaarden.

Tenslotte werd op maandag 17 september een derde verdachte in deze zaak aangehouden en in verzekering gesteld. Het betreft een jongen van 17 jaar oud, ook hij is afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland.

Zie ook:
- Jongen (16) verdacht van overval (06-09-2012)
- Overval op woning in Kortgene (08-08-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@r (30-9-2012 om 08:24)
Wat ontzettend triest zeg, je op die leeftijd bezig houden met dit soort praktijken......niet normaal meer.
Piet (28-9-2012 om 22:39)
Gelukkig schrokken ze van het geroep van de man, maar ja, wat hadden ze anders verwacht? Ik ben een jongeman die stevig gebouwd is en als de dag aanbreekt dat een 16-jarige denkt mij te kunnen beroven dan zal het zijn beste dag niet zijn. Ik verafschuw die zogenaamd stoere mannetjes!!
Cookie-instellingen beheren