Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijder moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 29-09-2012, 11.11 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - De politie heeft vrijdag het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarige man in Sluiskil wegens een snelheidsovertreding.


De man, afkomstig uit Sluiskil, reed over de Westkade in Sas van Gent en viel op door de de hoge snelheid waarmee hij reed waarna de politie de achtervolging inzette. De man vervolgde zijn weg richting Sluiskil waar hij 149 kilometer per uur reed waar 80 kilometer per uur is toegestaan.
 
Hij is staande gehouden in de Kanaalweg en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Streetracer (29-9-2012 om 23:11)
Fva ... kan je wel zeggen zo waarom zou je daar 80 rije als er tog verder niemand op de weg is .. beetje bullshit dit alemaal als ze nou te hard door woonwijke rijden zeg ik oke zelf zeg ik gas der op
Fva (29-9-2012 om 12:46)
Dit is nog maar één van de zo velen die laag doen vliegen
Cookie-instellingen beheren