Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Joyrider betrapt in Vlissingen

Toegevoegd: 30-09-2012, 14.57 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is op de Burgemeester Van Woelderenlaan in Vlissingen een jongen aangehouden voor joyriding.


De 17-jarige Vlissinger werd rond 02.45 uur aan de kant gezet. Hij verklaarde dat hij de auto van zijn vader had 'geleend' .

De jongeman, die dus niet in het bezit was van een rijbewijs, werd meegenomen naar het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nee-Nee (2-10-2012 om 01:21)
Aan Ja-Ja. Ik vind dat Marco groot gelijk heeft. Zolang er niks gebeurt en je verantwoordelijk bent voor je eigen daden, vind ik dat je een auto mag 'lenen' zonder je rijbewijs te hebben. Je leeft maar een keer.
Ja-Ja (1-10-2012 om 14:08)
Aan Marco en Nee-Nee. Dus als ik het goed begrijpt mag iedereen een auto meenemen als die stil staat. Hopelijk is het een auto van u . Dus als er iemand van uw familie word aangereden door een onbevoegde weggebruiker vind u dat ook goed. U beide praat na dat u verstand heeft.
Marco (1-10-2012 om 11:38)
Wat als, stel dat, allemaal hoop gebla. Zolang er niks gebeurd vindt ik dat je gewoon je dingen hoort te kunnen doen. Als je alleen maar aan slechte gevolgen moet denken kan je net zo goed thuis blijven, want wat als, stel dat. Zo gaat en is het leven nou eenmaal. Wij zijn SLAVEN Niks MAG maar MOET.
Nee-Nee (1-10-2012 om 10:47)
De auto is gewoon 'geleend' zoals het er staat. Heeft niks met opvoeden te maken. De auto stond stil
Ja-Ja (1-10-2012 om 06:49)
Jongen en vader flink straffen. Vader is verantwoordelijk.Heeft met opvoeden te maken. Als deze jongen nu eens een dodelijk ongeluk veroorzaakt . Dat "Geleend"is een kletspraatje.