Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 379 km

Portemonnee gerold in supermarkt

Toegevoegd: 30-09-2012, 19.25 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Zaterdagmorgen rond 10.30 uur is in de EMTE-supermarkt in Hulst de portemonnee gerold van een vrouw uit Temse (B).


De vrouw had haar handtas in het winkelwagentje gezet. In een onbewaakt ogenblik heeft iemand kans gezien haar portemonnee daaruit weg te nemen.

In de portemonnee van de vrouw zaten twee biljetten van 50 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (1-10-2012 om 15:23)
Al zal je het aan de stuur van je fiets hangen, dan kan de dief er ook bij komen. Ook als het een drukke rij word en je bent onvoorzichtig met je handtas, dan kan je het ook kwijt raken! Een tip| rust goed uit voor je boodschappen haalt! Dan is het stelen minder snel!
Marco (1-10-2012 om 11:57)
B.G. De jouwe was leeg zeker...grapje. Nee dat geeft zeker niet het recht om te stelen, al lag er 5eu cent bij iemand op tafel daar hoor je gewoon van af te blijven. Moet echt goed om je heen kijken als je in de stad loopt of waar dan ook, als iemand tegen je aan loopt gelijk je zakken nakijken.
B.G. (30-9-2012 om 20:22)
Deze mevr stond voor me bij de kassa toen ik haar paniek zag, er zat 150 e in haar portomonnee en dan de nodige papieren nog, t lag allemaal erg makkelijk voor t grijpen, maar dat geeft niemand t recht om dan maar de inhoud van een tas te rollen. Degene die t bij mij probeert heeft een vet probleem
Cookie-instellingen beheren