Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Overval Albert Heijn XL Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2012, 08.37 uur - Update: 01-10-2012, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagochtend de Albert Heijn XL-supermarkt overvallen. Niemand raakte gewond.


De overval vond rond 06.00 uur plaats. Volgens de politie was/waren de dader(s) gewapend. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader(s), maar voor zover bekend is er niemand aangehouden. Volgens de politie hebben getuigen gemeld dat er is geschoten, maar wordt nog onderzocht of dat er inderdaad schoten zijn gelost.

Momenteel wordt onderzoek gedaan door de technische recherche. Het personeel van de winkel wordt door de recherche ondervraagd om er achter te komen wat er precies is gebeurd.

Er is nog geen signalement van de dader(s) bekend gemaakt. De politie kan nog niet zeggen hoeveel daders er waren. De supermarkt is momenteel gesloten. De politie reconstrueert binnen waar de dader(s) precies is/zijn geweest. Het is onduidelijk wanneer de Albert Heijn weer open kan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (1-10-2012 om 18:53)
Sorry hoor, maar die overval heeft geen ruk met de crisis te maken. Er zijn een hoop gewone normale mensen die last van de crisis hebben en die gaan echt geen overval plegen. De lui die dit hebben gedaan is gewoon vies smerig tuig dat op een snelle manier geld wil hebben. Geen goed woord voor over!
A (1-10-2012 om 17:54)
Sterkte aan de medewerkers! Achterlijke overvallers wat was het plan een stokbrood jatten???
Renata (1-10-2012 om 16:42)
Ben bang dat John gelijk krijgt met zijn voorspelling....
D. (1-10-2012 om 16:36)
Ik vind de crisis geen excuus om dit soort dingen te gaan doen. Zeker niet gezien het signalement. Niet verrassend, helaas! Mensen die gewoon werken hoeven dit soort dingen niet te doen. En mensen die te bedonderd zijn om te werken, ook niet. Eruit, of blijven en werken. ( o.b.v. signalement)
Wen (1-10-2012 om 16:22)
Verselijk natuurlijk om zoiets mee te maken.. omdat nl het er zelf naar maakt sorry hoor erg zijn genoeg mensen die profiteren van hun ww (heb namelijk 2 buren die dat ok doen) alleen punt tis geen werk wat je graag zou willen doen bv fruitplukken huisjes schoonmaken kijk maar op de vacaturesites.
CRB (1-10-2012 om 16:03)
Ik weet niet wat ik lees, mensen die bijna overvallers gelijk geven omdat het *zo slecht* gaat in Nederland. Toevallig hebben we allemaal nog te eten bijna en een dak boven ons hoofd...... Je moet gewoon met de pootjes van andermans spullen afblijven, zo simpel is het!
Cookie-instellingen beheren