Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval Albert Heijn XL Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2012, 08.37 uur - Update: 01-10-2012, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagochtend de Albert Heijn XL-supermarkt overvallen. Niemand raakte gewond.


De overval vond rond 06.00 uur plaats. Volgens de politie was/waren de dader(s) gewapend. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader(s), maar voor zover bekend is er niemand aangehouden. Volgens de politie hebben getuigen gemeld dat er is geschoten, maar wordt nog onderzocht of dat er inderdaad schoten zijn gelost.

Momenteel wordt onderzoek gedaan door de technische recherche. Het personeel van de winkel wordt door de recherche ondervraagd om er achter te komen wat er precies is gebeurd.

Er is nog geen signalement van de dader(s) bekend gemaakt. De politie kan nog niet zeggen hoeveel daders er waren. De supermarkt is momenteel gesloten. De politie reconstrueert binnen waar de dader(s) precies is/zijn geweest. Het is onduidelijk wanneer de Albert Heijn weer open kan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (1-10-2012 om 15:33)
Ik was van het weekend in Amsterdam daar werken winkels met DNAspray dat staat ook vermeld op diverse borden ook een iets voor de winkels in Zeeland! want de overvallen en misdaden worden steeds erger ik vind het niet gek dat menig mens met peperspray of wat dan ook rond loopt voor eigen veiligheid
Marijke (1-10-2012 om 15:16)
Wie zegt nou dat dit door de bezuinigingen komt? Je hebt lui die altijd rotzakkerij uithalen en uit verveling dit soort dingen doen. Dit is niet goed te praten. Hard aanpakken en opsluiten!!!
Freek (1-10-2012 om 15:16)
Om nou de schuld te geven aan de crisis....Tuurlijk word het daardoor allemaal moeilijker,en uiteraard is het niet goed dat alles duurder word zonder dat we er wat voor terug krijgen.Maar het is natuurlijk te gek voor woorden dat er van die idioten zijn die overvallen gaan plegen...sterke AH mdwkrs
Klantje (1-10-2012 om 15:10)
Vreselijk voor iedereen.We zijn nergens meer veilig.Als de dieven zichzelf nu ook eens bij de politie melden.Ze zijn toch voor niets en niemand bang??
Wim (1-10-2012 om 14:17)
En de camera's hebben die niks gezien? Hangen er altijd zoveel bij albert heijn! Schandalig dit is niet goed te praten!
Ine (1-10-2012 om 13:59)
Dat dit soort dingen vaker voorkomen door de crisis vind ik onzin. Dan is in Griekenland geen enkele supermarkt meer veilig. Ook ik heb minder te besteden maar ik denk er niet aan om andere mensen dit mee te laten maken. Sterkte voor alle medewerkers.
Cookie-instellingen beheren