Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 275 km

Overval Albert Heijn XL Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2012, 08.37 uur - Update: 01-10-2012, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagochtend de Albert Heijn XL-supermarkt overvallen. Niemand raakte gewond.


De overval vond rond 06.00 uur plaats. Volgens de politie was/waren de dader(s) gewapend. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader(s), maar voor zover bekend is er niemand aangehouden. Volgens de politie hebben getuigen gemeld dat er is geschoten, maar wordt nog onderzocht of dat er inderdaad schoten zijn gelost.

Momenteel wordt onderzoek gedaan door de technische recherche. Het personeel van de winkel wordt door de recherche ondervraagd om er achter te komen wat er precies is gebeurd.

Er is nog geen signalement van de dader(s) bekend gemaakt. De politie kan nog niet zeggen hoeveel daders er waren. De supermarkt is momenteel gesloten. De politie reconstrueert binnen waar de dader(s) precies is/zijn geweest. Het is onduidelijk wanneer de Albert Heijn weer open kan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (1-10-2012 om 13:40)
@jedidja ja er zijn dan medewerkers aanwezig om te vullen kassaladen endergelijke in orde maken er is nu een signalement duidelijk ik wil geen orrdeel vellen maar wel typisch weer donker huidskleur ik discrimineer niet maar gebeurd steeds vaker oke ook de crisis doet er geen goed aan
Jedidja (1-10-2012 om 13:26)
Is die AH al om 6 uur open?? Of is er dan sowieso al personeel aanwezig?? Sterkte voor de mensen die de schrik van hun leven kregen...
Joke (1-10-2012 om 12:53)
Afschuwelijk...en ze willen geen signalement doorgeven?? nee ze mogen eerst het land uitvluchten.....
Ron (1-10-2012 om 12:03)
Ik vind het niet gek nederland maakt het er zelf naar mensen die zonder werk komen te zitten prijsen die om hoog gaan hoe ziet dit er over een paar jaar uit dan het is niet goed dat dit soort dingen gebeuren maar nederland mag wel wat meer aan het volk denken in plaats van hun zak
John S (1-10-2012 om 11:54)
Sterkte voor de medewerkers . Het is steeds erger geworden , die overvallen ! Of het door de crisis komt ? Denk dat het nog veel erger word , als het nieuwe Kabinet zijn bezuinigingen , door voert . De benzine prijzen , stijgen de pan uit , alles word duurder met de BTW verhoging ! Hou mijn hart vast voor 2013 , niets en niemand is meer veilig ! Word een Ramp tijd .
Video camera (1-10-2012 om 11:49)
De camera's van de shell, esso, OK en andere bedrijven langs de vluchtwegen bekijken! Heeft AH zelf geen camera bij de deur? Of letten ze alleen op de kleintjes!
Cookie-instellingen beheren