Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overval Albert Heijn XL Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2012, 08.37 uur - Update: 01-10-2012, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagochtend de Albert Heijn XL-supermarkt overvallen. Niemand raakte gewond.

De overval vond rond 06.00 uur plaats. Volgens de politie was/waren de dader(s) gewapend. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader(s), maar voor zover bekend is er niemand aangehouden. Volgens de politie hebben getuigen gemeld dat er is geschoten, maar wordt nog onderzocht of dat er inderdaad schoten zijn gelost.

Momenteel wordt onderzoek gedaan door de technische recherche. Het personeel van de winkel wordt door de recherche ondervraagd om er achter te komen wat er precies is gebeurd.

Er is nog geen signalement van de dader(s) bekend gemaakt. De politie kan nog niet zeggen hoeveel daders er waren. De supermarkt is momenteel gesloten. De politie reconstrueert binnen waar de dader(s) precies is/zijn geweest. Het is onduidelijk wanneer de Albert Heijn weer open kan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nietlinksnietrechts (2-10-2012 om 20:31)
Tja, lekker makkelijk, geef de crisis maar de schuld! Het ligt doodgewoon aan de alomheersende en toenemende hufterigheid! Geen respect voor een ander en zijn spullen. De meeste zijn gewoon te beroerd om eerlijk te werken, die kiezen bewust voor het criminele pad, snel en makkelijk poen!
Rene (2-10-2012 om 19:12)
Mischien wilden de overvalers wel soliciteren. er hangen daar posters waar V(Z)AKKEN vullers worden gevraagd. Waren ze er wel vroeg bij. Maar het is wel triest hoor.
Mina3 (2-10-2012 om 14:15)
@Wen: 'Buren profiteren van hun ww...' Dat lukt niet, bijstandsnorm. Enig idee hoe moeilijk het is om momenteel aan het werk te komen?? Solliciteer me suf, maar ontvang afwijzing na afwijzing, terwijl ik echt wel bereid ben om mijn handen vuil te maken en ergens onder aan de ladder te beginnen.
Elze (2-10-2012 om 11:41)
@Wen:Wat is er mis met huisjes schoonmaken???? We komen er nog heel veel schoonmakers/sters te kort. Je kan in korte tijd veel geld verdienen. En fruit plukken???? Je kan moeilijk het fruit laten hangen. Of begrijp ik je verkeerd.
Ed (2-10-2012 om 11:03)
Gezien het signalement hebben we dus met zijn allen weer op de verkeerde partij gestemd
Pouw (1-10-2012 om 21:20)
Zeg dat er bezuinigingen komen en zijn is zo klaar als een klontje en dat merken we allemaal maar dat wil niet zeggen dat je daardoor maar gaat stelen en overvallen, ook ik moet op mijn centen passen maar als je zoiets doet dan ben je toch wel echt rijp voor Torentijd en niet voor een weekje ofzo