Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Hennepkwekerij ontdekt in bedrijfspand

Toegevoegd: 01-10-2012, 20.00 uur - Update: 02-10-2012, 20.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-GRAVENPOLDER - De politie heeft vanmorgen in een bedrijfspand in 's-Gravenpolder een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.  


Rond 06.00 uur is de politie het bedrijfspand aan de Rangeerstraat binnengegaan en trof op de bovenverdieping een kwekerij aan met 279 kleine planten. Ook werd er een kweektent en sporen van eerdere oogsten gevonden. Na de vondst is er een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld om de kwekerij te ruimen en de planten en apparatuur te vernietigen. 

In de loop van de middag werd bij nader onderzoek in het pand op de benedenverdieping ook nog een kwekerij aangetroffen. Hierin stonden 205 bijna oogstrijpe planten. Ook deze kwekerij is ontmanteld en vernietigd. 

Energiebedrijf DELTA doet onderzoek of er illegaal stroom is afgetapt. De politie heeft geen aanhoudingen verricht. Wel is er een auto in beslag genomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (2-10-2012 om 08:33)
De overheid besteelt ons we krijgen net niet genoeg om van te leven en net dat beetje te veel om te kreperen dus inderdaad moeten we kweken maar ook bij de politie doen ze dat he maar ja die worden niet gepakt
Anoniem (1-10-2012 om 22:19)
Net hokje! Zag er verzorgd uit. Jammer weer. Logisch inderdaad dat mensen dit soort dingen gaan doen. Zie ook de boetes.
Smokie en de bendit (1-10-2012 om 21:40)
Tuurlijk Vlissingse! Jan met de pet kan zo'n installatie niet bekostigen hoor! Dit zijn echte criminelen die al genoeg in de knip hebben. Jij en ik betalen, middels de belastingen, oa de politieagenten die dit criminele gespuis in torentijd proberen te krijgen. Misdaad loond (uiteindelijk toch) niet
Vlissingse (1-10-2012 om 20:22)
Ik vind het niet gek hoor dat ze dit gaan doen, zeker nu ze alle belastingen omhoog gaan gooien, dan denk ik dat je dit steeds meer gaat zien, bedankt hè regering!
Cookie-instellingen beheren