Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje (16) aangerand in Middelburg

Toegevoegd: 02-10-2012, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag tussen 01.30 uur en 01.45 uur is een 16-jarig meisje aangerand op Klein Vlaanderen in Middelburg. 


Het meisje reed op haar scooter door deze straat toen een groepje van 4 á 5 jongens haar dwong te stoppen. Er vonden onzedelijke handelingen plaats.

Het meisje wist aan haar belagers te ontkomen door hevig te gaan gillen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (8-10-2012 om 09:21)
2. Iederekeer met dat voorbedachte shit als je een wapen bij heb, wie zeg dat je foute bedoelingen heb. Je moet eerst bont en blauw geslagen worden of wat hier gebeurd is voor ze wat aan gaan doen en dan hebben ze ook nog getuigen nodig. Dag, neer halen dat tuig en ze liggen voor het oprapen.
Marco (8-10-2012 om 09:16)
Ja oke, eigenlijk moet je gewoon alleen over straat kunnen lopen maar er is al zoveel nieuws over dit incidenten dat zet je toch wel aan het denken, weet je nou toch wel dat het niet meer gaat om alleen uit te gaan? Of, schijt aan de wet en loop met een "wapen" op zak "om je te kunnen verdedigen"
Ilse (5-10-2012 om 08:50)
Je kunt niet altijd met een groepje naar huis. Ik woon ook afgelegen ten opzichte van mijn vrienden en vriendinnen. Er is altijd iemand die alleen naar huis moet, is het een meisje gebeurt er dit en is het een jongen wordt hij in elkaar geslagen. 't Is gewoon niet normaal dat het gebeurt.
Oost-souburger (4-10-2012 om 16:21)
Ik word er niet goed van dat er elke keer gezegd word ,dat moet toch kunnen ,NEE dat kan niet in nederland ,nergens niet ,maar ga dan in elk geval met een groepje weg en kom met een groepje naar huis ,weer een meisje met een trouma ,wees een vent en meld je zelf bij de politie .
PcM (4-10-2012 om 14:40)
Dit heeft niks met de opvoeding van dit meisje te maken, maar met de opvoeding van de jongens!! Meisjes van 16 gaan nou eenmaal uit op die leeftijd! Hou op met die trappen na te geven, want dat slaat helemaal nergens op!! Probeer medeleven te tonen ipv weer met die vingertjes te gaan wijzen!!!
J (4-10-2012 om 10:59)
Tja, weer een voorbeeld van de frustraties van mensen, jongens, die wellicht "wraak" wilden nemen op hun wellicht vele mislukte pogingen om een meisje te versieren, nu zijn de meiden van tegenwoordig wel superarrogant, maar is geen excuus natuurlijk! Haat tegen vrouwen zal blijven groeien zo!
Cookie-instellingen beheren