Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt taakstraf voor aanranding

Toegevoegd: 04-10-2012, 22.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 74-jarige inwoner van Westdorpe is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van vijftig uur, waarvan dertig voorwaardelijk. Er was een taakstraf van 70 uur geëist.


De rechtbank achtte de man schuldig aan aanranding van zijn 23-jarige buurvrouw. In de nacht van 29 op 30 juli 2011 was de vrouw naar een feestje geweest en bij haar woning stond de man - gewoontegetrouw - een sigaartje te roken. De vrouw begon een praatje met hem.

Toen de vrouw geëmotioneerd raakte toen ze vertelde over een ruzie met haar ouders, sloeg hij een arm om haar heen, trok haar naar zich toe en betastte hij haar. Volgens de bejaarde man had hij alleen maar willen troosten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnny (5-10-2012 om 20:24)
Wellicht weer een voorbeeld van verkeerde interpretaties of dingen zien die er mischien helemaal niet waren, kan idd echt gewoon troost zijn geweest van die "oude" man, maar ondertussen krijgt ie wel de rekening gepresenteerd. Kortom, blijven gevaarlijke wezens, die vrouwen!
Jaja (5-10-2012 om 11:53)
Belachelijk zo een oude man nog een werkstraf te geven. messchien wilde hij echt alleen maar troosten!!!
Cookie-instellingen beheren