Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Drie gewonden bij ongeluk Sloeweg

Toegevoegd: 08-10-2012, 09.13 uur - Update: 08-10-2012, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Bij een ongeval op de Sloeweg ter hoogte van 's-Heerenhoek zijn maandagmorgen drie personen gewond geraakt.   


Het ongeval vond rond 7.15 uur plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto kwam vanaf de A58, reed richting Westerscheldetunnel en kwam in botsing met de tegemoetkomende vrachtwagen. 

De bestuurder van de vrachtwagen, een 34-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht bleef ongedeerd. De drie inzittenden van de personenauto zijn met nog onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de slachtoffers is door de brandweer uit de auto bevrijd. De vrachtwagen kwam na het ongeval op zijn kant in de sloot terecht. Volgens de politie vervoerde de vrachtwagen levensmiddelen.  

De bestuurder van de personenauto verliet zijn rijbaan waar dat niet is toegestaan. Deze weg is gemarkeerd met een dubbele doorgetrokken streep. De weg is voor onderzoek en opruimwerkzaamheden tot 11.00 uur afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Durpeling (9-10-2012 om 23:37)
@Reijsbergen Als ik naar de foto kijk dan denk ik eerlijk gezegd toch dat de personenauto op het verkeerde spoor zat.
Gerard (9-10-2012 om 23:06)
Laten we dankbaar zijn dat er geen doden bij zijn. Hoe het gekomen is zal de politie wel uitzoeken daar hoeven wij niet over te oordelen. Er kan van alles zijn gebeurd. Ik wordt daarom ook misselijk van al de reactie's die al gelijk gaan oordelen en veroordelen.Alle betrokkenenveel sterkte!
Pipo (9-10-2012 om 17:43)
Effies in t algemeen: je wordt wel hartstikke flauw af en toe van al dat 'kruipverkeer'. Van die lieden die zitten te zwetsen en alle borden over t hoofd zien. Rijden is rijden, de rest : bekeuren!
Weggebruiker (9-10-2012 om 17:30)
Hoe onverantwoordelijk ben je bezig als je als bestuurder op die manier auto rijdt? Nota bene met passagiers .Als je dan alleen in de auto zit moet je het zelf weten maar dan nog, je neemt andere weggebrukers mee in het ongeluk.
Lalo (9-10-2012 om 14:40)
Wat een akelige reacties!! tuurlijk is het fout van automobilist, maar een ongeluk zit in een klein hoekje!!! sterkte en beterschap voor alle slachtoffers
John S (9-10-2012 om 14:28)
Inderdaad @Cees Dat zal een Vuilniswagen vol worden aan rijbewijzen . Zoveel Idioten op de weg , altijd maar haast , en overal schijt aan hebben. Maar dan rijden ze ook nog wel zonder rijbewijs , als het is afgepakt ! Veel zwaardere Straffen en Boetes , en meer Controles .
Cookie-instellingen beheren