Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk Sloeweg

Toegevoegd: 08-10-2012, 09.13 uur - Update: 08-10-2012, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Bij een ongeval op de Sloeweg ter hoogte van 's-Heerenhoek zijn maandagmorgen drie personen gewond geraakt.   


Het ongeval vond rond 7.15 uur plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto kwam vanaf de A58, reed richting Westerscheldetunnel en kwam in botsing met de tegemoetkomende vrachtwagen. 

De bestuurder van de vrachtwagen, een 34-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht bleef ongedeerd. De drie inzittenden van de personenauto zijn met nog onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de slachtoffers is door de brandweer uit de auto bevrijd. De vrachtwagen kwam na het ongeval op zijn kant in de sloot terecht. Volgens de politie vervoerde de vrachtwagen levensmiddelen.  

De bestuurder van de personenauto verliet zijn rijbaan waar dat niet is toegestaan. Deze weg is gemarkeerd met een dubbele doorgetrokken streep. De weg is voor onderzoek en opruimwerkzaamheden tot 11.00 uur afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (9-10-2012 om 08:51)
Sorry hoor, ik heb dus totaal geen medelijden met bestuurders die denken alles te zijn/mogen. Inhalen waar het niet mag, harder rijden dan is toegestaan, voorrang nemen en noem het maar op. Ik irriteer me nog iedere dag aan andermans asociaal gedrag. Jammer, ga liever met wat meer plezier de weg op.
Laila (9-10-2012 om 08:37)
Geen van jullie is daar aanwezig geweest maar weten wel meteen wat daar is voorgevallen. Als je niet op de hoogte bent moet je ook niet oordelen. Heel veel sterkte voor de slachtoffers.
Reijsbergen (9-10-2012 om 08:08)
Als jullie eerst afwachten wat de politie zegt weet je dat de bestuurder niet van de rijbaan is afgeweest en ook niet over de streep heeft gereden, de vrachtwagenbestuurder heeft waarschijnlijk met z,n mobiel zitten spelen.
McHansie (8-10-2012 om 23:49)
Misschien moest de bestuurder wel voor iets uitwijken..... Maar ja, de meeste bezoekers hier hebben hun oordeel al klaar zonder te weten wat er daadwerkelijk aan de hand is! :-S
Thijs (8-10-2012 om 22:02)
Er staat dat de persoon zijn rijbaan verliet. Waar haalt iedereen het vandaan dat deze persoon aan het inhalen was? Op basis van deze bron kan het bijvoorbeeld ook zo zijn geweest dat deze persoon voor een duif 'moest' uitwijken. Goed lezen en enige nuance lijkt me op z'n plaats.
Durpeling (8-10-2012 om 21:09)
Alle reacties gelezen hebbende vraag ik mij af wie van jullie er bij was toen het gebeurde. Iedereen gaat er van uit dat er werd ingehaald. Maar t kan natuurlijk ook zijn dat die piloot niet goed geworden is zal ik maar zeggen. Veroordelen is zo simpel van een afstand nietwaar..
Cookie-instellingen beheren