Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 124 km

Gewonde bij ongeval in Bruinisse

Toegevoegd: 08-10-2012, 16.29 uur - Update: 08-10-2012, 17.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Bij een ongeval in Bruinisse is maandagmiddag een 46-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland zwaargewond geraakt.  


Het voorval vond rond 13.15 uur plaats op de Zijpseweg. De man was bezig met het oppompen van water uit een sloot toen zijn kleding door nog onbekende oorzaak gegrepen werd door een ronddraaiende as tussen zijn tractor en de sproeimachine.  

De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en heeft eerste hulp verleend. Voor het ongeval is ook een traumahelikopter ter plaatse geweest die het slachtoffer heeft gestabiliseerd. De man is per ambulance vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren