Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto in de sloot langs Oude Rijksweg Kapelle: 1 gewonde

Toegevoegd: 01-03-2006, 08.17 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KAPELLE - Langs de Oude Rijksweg bij Kapelle is gisterenavond een auto in de sloot beland.

Omstreeks vijf over tien 's avonds reed iemand met zijn/haar personenauto over de Oude Rijksweg. Tussen de Caisson en het knooppunt Vierwegen was het door sneeuwval behoorlijk glad geworden. De auto raakte door de gladheid in de sloot.

Na de eerste melding werd de ambulance 19103 vanuit Goes met spoed ter plaatse gevraagd. Omdat men in eerste instantie uit ging van een ongeval met beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd. Kort na de brandweeralarmering werd ook een tweede ambulance opgepiept; de 19104, eveneens uit Goes.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat er van een beknelling geen sprake was. De brandweerlieden hebben wel samen met het ambulancepersoneel één slachtoffer voorzichtig uit de auto gehaald. Deze patiënt is overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.

Informatie over de aard en de ernst van de verwondingen is nog niet bekend. De brandweer van Kapelle was ter plaatse met de tankautospuit 4742 en de bus 4712. De Officier Van Dienst 4795 werd opgeroepen, maar is niet meer ter plaatse gekomen aangezien alles mee bleek te vallen.

Gisterenavond zijn voor zover bekend ten minste nog twee andere ongevallen gebeurd in de buurt van het knooppunt Vierwegen. Bij de Viaductweg raakte een auto in de sloot als gevolg van de gladheid. Op de noordbaan van de A58 raakte eveneens een auto in de sloot als gevolg van de gladheid. Bij beide ongevallen raakte niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren