Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Jongen (16) aangehouden voor overval

Toegevoegd: 10-10-2012, 19.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag heeft de politie een 16-jarige jongen uit de gemeente Vlissingen aangehouden in verband met de overval op de eigenaar van campingwinkel Weltevreden in Zoutelande. Zijn betrokkenheid wordt nu onderzocht.  

Drie mannen bedreigden op vrijdag 14 september omstreeks 17.45 uur de eigenaar van de winkel met enkele wapens. Er ontstond een worsteling waarbij het vermoeden ontstond dat een van de overvallers in zijn gezicht gewond raakte. De daders renden zonder buit de camping af.


De politie denkt dat ze twee scooters bij de bushalte hadden geparkeerd en daarmee weg zijn gereden. De politie kwam de deze verdachte op het spoor na uitvoerig onderzoek naar een petje en een helm, die op de vluchtroute werden gevonden. Deze spullen zijn vermoedelijk van de daders.

De politie is nog op zoek naar de andere overvallers en stelt alles in het werk om deze brute zaak op te lossen.

Zie ook:
- 19/09/2012: Overvallers camping nog spoorloos
- 14/09/2012: Overval supermarkt Zoutelande


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburgse (12-10-2012 om 10:01)
En vandaag lees ik dat hij het dus niet gedaan heeft... maar zijn naam en gedrag is wel aan de schandpaal gebracht... maar nu hoor en lees je niks meer... hopelijk ondervind hij hier geen blijvende gevolgen van...
Dorpsbewoner (12-10-2012 om 08:40)
Loes Bertje en Marja, maak nu ook even je excuses?! Deze jongen is aangehouden en gehoord, dan ben je gelijk geen misdadiger! Niet veroordeeld voor deze overval!!!! Hij heeft niets met deze overval te maken. Volgende keer pas je oordeel geven als de dader bekend heeft, of als bewijs is geleverd.
Marja (11-10-2012 om 19:00)
Juist bert!het liefst zou ik een verhaal neer zetten wat mijn familieliid is overkomen door zulk soort en vrij gesproken met de mededeling zielige jeugd gehad autistisch enz opsluiten dat tuig voor een jaar of 40 en dan ook wel op eigen kosten hebben ze 19 jaar de tijd om alles te betalen
Bertje (11-10-2012 om 09:14)
Jongetjes van 16 zijn geen "mannen" hoor ! toe maar joh, steek ze hier in de media nog maar een extra veer in hun reet. nu zijn ze helemaal extra stoer bij hun maten. maar ja, de media is nooit schuldig aan facebookrellen of niets, natuuuurlijk niet, nooit stoken ze de boel expres op. neeee.
Loes (11-10-2012 om 09:00)
Ook al is deze jongen 16, mogen ze als volwassenen behandeld worden, en een fikse straf krijgen,ze wisten donders goed waar ze mee bezig waren, en zeer brutaal....dat moet flink bestraft worden
Cookie-instellingen beheren