Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Man beledigt politie na boete

Toegevoegd: 10-10-2012, 21.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Industrieweg in Vlissingen is woensdagmiddag een 39-jarige Vlissinger aangehouden wegens het beledigen van twee politieagenten.

De agenten zagen de man in zijn auto met hoge snelheid en zonder gordel over de President Rooseveltlaan rijden en gingen achter hem aan. Op de Industrieweg parkeerde de man zijn auto, waarna hij werd aangesproken door de agenten.


Toen hij een bekeuring kreeg voor het niet dragen van de autogordel werd hij boos. Hij sprong uit zijn auto en sloeg uit woede het achterraam van zijn eigen auto kapot. Hierbij liep hij letsel op aan zijn hand. Daarna begon hij de agenten uit te schelden en te beledigen.

De man werd aangehouden en verzette zich hevig, maar uiteindelijk is hij toch meegenomen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brainiac (11-10-2012 om 19:32)
Doet dat dan pijn ? alleen mensen die teveel films kijken denken dat dat echt kan, een autoruit inslaan met je vuist. zonder verwonding of pijn dan. toch best een hele prestatie dat het hem lukt, hetzij met wat verwondingen. .ziektekosten voor eigen rekening ?
Daisy (11-10-2012 om 18:09)
Hee Frans, vervang beetje maar door behoorlijk!!!!! ;))
Zeeuw (11-10-2012 om 14:32)
Kort lontje misschien wel uitgelokt door de heren met de grote pet?? het valt me op, dat de politie tegenwoordig vaak met aggressie te maken krijgt. heeft er nooit iemand bij stil gestaan, dat dit wel eens aan hun eigen gedrag kan liggen?
K (11-10-2012 om 11:49)
Hahaha wat een idioten rijden er toch rond, ik ben blij dat hij zijn eigen ruit stuksloeg,dat kost hem zelf geld ipv die vd politieauto want dan hadden de belasting betalers er voor op kunnen draaien
Frans (11-10-2012 om 10:47)
Béétje kort lontje.....
Loes (11-10-2012 om 08:52)
Zo,n man moet zich leren beheersen,maar hij slaat z,n eigen glazen in,eigen schuld dikke buld
Cookie-instellingen beheren