Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee doden bij bedrijfsongeluk

Toegevoegd: 11-10-2012, 09.07 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een bedrijfsongeval in Hoek zijn vanochtend twee personen om het leven gekomen. Dat meldt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur bij Oiltanking Terneuzen (havennummer 0085) aan de Elementenweg, vlakbij de Westerschelde. Er werden diverse brandweerwagens, ambulances en een Belgische traumahelikopter opgeroepen, maar hulp mocht niet meer baten.

De slachtoffers zijn volgens de politie vermoedelijk bekneld komen te zitten onder stalen platen. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies is gebeurd. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld. De technische recherche komt ter plaatse onderzoek doen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-10-2012 om 13:56)
@bert, staat er ook maar ergens in het bericht dat de werkgever nalatig is geweest? of verzuimd heeft onderhoud te plegen aan machines?, let een beetje op wie je van dood door schuld beschuldigd zonder dat je weet wat er gebeurd is. een ONGELUK zit in een klein hoekje dus praat niet zo dom
Mar (11-10-2012 om 13:30)
Sterkte voor de nabestaande weet hoe het is wenst jullie veel kracht voor de komende tijd.
Row (11-10-2012 om 12:42)
Heel veel sterkte, ik heb alle sirene's gehoord, maar had nooit kunnen denken dat DIT aan de hand zou kunnen zijn! Je zou 's morgens maar je man een fijne werkdag wensen, niet wetende dat hij nooit meer thuis zal komen! Sterkte voor de nabestaanden!
Anja (11-10-2012 om 12:01)
Wat een vreselijk bericht als je vanmorgen te horen krijgt dat je man,zoon vader, vriend nooit meer thuis zal komen. Ook heel traumatisch voor de collega's Sterkte
An (11-10-2012 om 12:01)
@Bert: Zou je niet eerst het onderzoek afwachten voor je zo veroordelend bent? Je weet namelijk helemaal niks van een "reputatie" van deze werkgever. De arbeidsinspectie is verplicht elk 'bedrijfsongeval' te onderzoeken. Sterkte aan nabestaanden!
D. (11-10-2012 om 10:37)
Sterkte aan de nabestaanden!