Twee doden bij bedrijfsongeluk

Toegevoegd: 11-10-2012, 09.07 uur

Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een bedrijfsongeval in Hoek zijn vanochtend twee personen om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur bij Oiltanking Terneuzen (havennummer 0085) aan de Elementenweg, vlakbij de Westerschelde. Er werden diverse brandweerwagens, ambulances en een Belgische traumahelikopter opgeroepen, maar hulp mocht niet meer baten.

De slachtoffers zijn volgens de politie vermoedelijk bekneld komen te zitten onder stalen platen. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies is gebeurd. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld. De technische recherche komt ter plaatse onderzoek doen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francoise (11-10-2012 om 10:02)
Jeetje wat verschrikkelijk! heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Bert (11-10-2012 om 09:33)
Wat verschrikkelijk ! medeleven voor de nabestaanden. hopelijk kan de oorzaak achterhaald worden zodat het in de toekomst niet meer gebeurd. want winstbejag kan nooit iemands leven waard zijn, hoewel veel werkgevers het daar niet mee eens zijn. je zal als werkgever maar zo een reputatie hebben...
Leon (11-10-2012 om 09:16)
Wat een verschrikkelijk bericht. Ik wens alle die hierbij op welke manier dan ook betrokken zijn veel sterkte. Bovenal de nabestaanden heel veel sterkte gewenst.
Petra (11-10-2012 om 09:16)
Verschikkelijk, ik wens de mede collegas die dit ongeval hebben zien gebeuren enorm veel sterkte. En uiteraard de nabestaanden van deze werknemers alle kracht die ze in deze tijd nogdig hebben dit verlies te kunnen dragen.