Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 37 km

Twee doden bij bedrijfsongeluk

Toegevoegd: 11-10-2012, 09.07 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een bedrijfsongeval in Hoek zijn vanochtend twee personen om het leven gekomen. Dat meldt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur bij Oiltanking Terneuzen (havennummer 0085) aan de Elementenweg, vlakbij de Westerschelde. Er werden diverse brandweerwagens, ambulances en een Belgische traumahelikopter opgeroepen, maar hulp mocht niet meer baten.

De slachtoffers zijn volgens de politie vermoedelijk bekneld komen te zitten onder stalen platen. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies is gebeurd. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld. De technische recherche komt ter plaatse onderzoek doen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (12-10-2012 om 13:57)
Het gaat niet om poolse mannen marja! Gecondoleerd aan alle betrokkenen!!!!!!! Je zou inderdaad het nieuws maar thuis krijgen.
Zeeuwse (12-10-2012 om 12:21)
@ bert ,Heeft een klein beetje gelijk.Ik kreeg ook een telefoontje dat man in ziekenhuis lag door ongeval dat voorkomen had kunnen worden.Ik wil dus bij deze alle betrokkenen sterkte wensen die betrokken waren bij dit ongeval.
Ikke (12-10-2012 om 00:26)
O wat erg,vreselijk voor het thuisfront.
Marja (11-10-2012 om 18:54)
Gecondoleerd familie en kollegaas van hardwerkende poolse mannen je zult dit bericht maar thuis krijgen als je man kind vader zover van huis zijn zuurverdiende centjes probeerd te verdienen.en opmerkingen over een baas vind ik ook dom want bedrijfsongevallen gebeuren overal zlefs in een ziekenhuis
Willem barendse (11-10-2012 om 18:38)
Heel triest dat dit ongeval heeft plaats gevonden en met dodelijke afloop en nog wel van 2 mensen. Ik beschuldig niemand maar je ziet dat het zo afgelopen kan zijn met een mensenleven. Het is daarom zaak goed voor elkaar te zorgen en veilig werken. Ik wens de nabestaanden veel kracht en sterkte toe.
Milou (11-10-2012 om 17:23)
Hel veel sterkte voor de nabestaande , collega's , hulpverleners en alle die met dit drama te maken hebben.
Cookie-instellingen beheren