Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Boetes bij verkeerscontrole Tholen

Toegevoegd: 11-10-2012, 21.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Donderdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur heeft politie Zeeland in samenwerking met de Belastingdienst een verkeerscontrole gehouden in de omgeving van Tholen. 


De belastingdienst had in het totaal dertien hits. Twee personen hebben ter plaatse hun belastingschuld betaald. Verder heeft de belastingdienst elf voertuigen in beslag genomen. 

De politie heeft in het totaal 29 bekeuringen uitgeschreven. Hiervan ontvingen 23 automobilisten een boete voor het niet dragen van de autogordel. Verder werden er bekeuringen uitgeschreven voor overbelading van een aanhangwagen en het rijden zonder rijbewijs. Ook bekeurde de politie een voertuig met kleine kentekenplaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (12-10-2012 om 22:50)
Vergeten erbij tezetten: Ook vaker rollerbanken @ de thoolse brug zetten, want nog veel brommers rijden ook veel te hard. De mijne dus niet, maar van de rest een deels wel. Ik heb nog geen rollerbank gezien dit jaar. Ook weet ik zeker dat er ook zijn die daarop ook zonder rijbewijs rijden.
Daan (12-10-2012 om 22:48)
Ik wil o maar zo graag autorijden, maar heb nog geen rijbewijs, maar ik wacht keurig totdat ik m'n rijbewijs haal over 2 weken hoop ik.
Daisy (12-10-2012 om 16:12)
Inderdaad, goed bezig. Mogen ze vaker doen en op verschillende lokaties.. Er zijn genoeg profiteurs, je kan het altijd proberen maar vroeg of laat wordt je toch gepakt. Iedereen hoort zijn zaakjes op orde te hebben.
Wes (11-10-2012 om 21:57)
Goed werk
Cookie-instellingen beheren