Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Celstraf geëist voor bedreiging met mes

Toegevoegd: 11-10-2012, 21.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 26-jarige inwoner van Zaamslag is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelbrug een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar met een proeftijd van drie jaar geëist.


Ook zou de man onder toezicht van de reclassering moeten komen te staan en mal hij zich moeten laten behandelen voor zijn drugsverslaving. Overigens is de man met dat laatste al geruime tijd begonnen.

Op 10 oktober had hij dringend behoefte aan cocaïne en omdat het hem aan geld ontbrak besloot hij het te stelen. Hij toog naar een hem bekende dealer, zou hem daar met een mes hebben bedreigd en verliet de woning met enkele bolletjes cocaïne. Kort daarna werd hij aangehouden.

De uitspraak is op 25 oktober


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren