Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 268 km

'Diefstal' jassen blijkt misverstand

Toegevoegd: 14-10-2012, 14.47 uur - Update: 14-10-2012, 17.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Schuttershofstraat in Middelburg is zondag een 22-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden op verdenking van het stelen van drie jassen. De 'diefstal' bleek te berusten op een misverstand.


De man had de jassen vanuit een horecagelegenheid mee naar buiten genomen, maar één van de jassen werd herkend door een getuige. De getuige en een portier spraken de man aan. Hierop volgde rond 03.00 uur zijn aanhouding. Deze bleek echter pas later onterecht. De man werd daarom gewoon naar Torentijd gebracht.

Pas tijdens het verhoor met de 22-jarige man bleek dat er geen opzet in het spel was. De man was in de volle overtuiging dat hij de jassen van vrienden mee naar buiten had genomen. Hij was ook niet met de jassen weggelopen, maar wachtte buiten op zijn vrienden. Van diefstal was, in tegentelling tot een eerder bericht van de politie, dus geen sprake.

De Oost-Souburger is zondagmiddag weer in vrijheid gesteld. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reetketelsteentje (14-10-2012 om 20:32)
Per ongeluk een verkeerde jas meenemen en dan vervolgens van 03.00 zondagochtend tot zondagmiddag in de cel zitten. Had dat niet wat charmanter opgelost kunnen worden? Een kwaadwillende staat na proces verbaal sneller op straat!
Cookie-instellingen beheren