Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man bedreigt fietsster in Goes

Toegevoegd: 14-10-2012, 16.06 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de Nieuwstraat in Goes is zaterdag rond 21.30 uur een 18-jarige inwoonster van Goes bedreigd met een scherp voorwerp.


De vrouw fietste vanaf de Grote Markt in de richting van Goes Noord. Net voorbij restaurant Karel IV in de Nieuwstraat stonden drie jongens op de weg. Toen de 18-jarige hen wilde passeren, stapte één van de jongens naar achteren waardoor ze tegen hem aanreed en moest stoppen. Er ontstond een woordenwisseling, waarna ze weg reed richting Goes Noord.

Aan het einde van de 's-Heer Hendrikskinderenstraat werd ze door één van de jongens op de fiets ingehaald. Hij probeerde haar tot stoppen te dwingen waarbij hij een scherp voorwerp hanteerde. Op dat moment kwam er vanuit de Westerstraat een kennis van de 18-jarige. Ze fietste naar hem toe en haar belager reed terug de 's-Heer Hendrikskinderenstraat in, waar ook de twee andere jongens naar toe gerend waren.

De bedreiger was licht getint, ongeveer 1.70 m lang, slank postuur, spits gezicht en donker krullend haar. Hij droeg een effen zwarte jas, heupmodel, met capuchon en een donkere broek.

Getuigen worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (17-10-2012 om 19:43)
Kijk maar eens naar Mauro (hoe je t ook mag schrijven) deed geen vlieg kwaad, was niemand tot last maar omdat hij iets niet had werdt hij ons land uitgezet. Doe dat dan ook met dit soort echte irritante criminelen. Inderdaad vaak getinte gasten komen in het nieuws.
Truuskom naarhuus (17-10-2012 om 08:03)
Helaas zijn het toch vaak getinte die hier de boel komen verloederen......er word niet om gelogen.... en dan kun je je verdedigen, maar de waarheid is hard! liever dat zulke lui het land uitgezet worden, over bezuinigen gesproken.
Ouwe (17-10-2012 om 08:01)
@nounou dat is niet racistisch da,s makkelijk als je niet weet te hendelen is het een racist, dat is gewoon een mening geven en dat mag, en geen racist. wel opvallend he getint...
Marco (17-10-2012 om 00:46)
2. Ik ben kwart Indo Geb R'dam, moet ik dan ook ineens Indonees gedragen en kleden, ik ken de taal niet, weet niet hoe de cultuur is. IK BEN en gedraag me gewoon als een Nederlander. Als hun dat nou ook eens deden.
Marco (17-10-2012 om 00:42)
En dan durven ze ook nog eens te zeggen dat ze Nederlanders zijn omdat ze hier zijn geboren, waarom gedragen ze zich dan zo Marokaans, Turks wat ze ook zijn? En als ze slecht praten over Nederlanders, dan hebben ze 't ook over zich zelf. Gedraag je dan ook Nederlands! Stelletje!
Ikke (16-10-2012 om 17:45)
@Nounou: Een racist omdat je je mening geeft? Open je ogen en dan zal je zien dat de meningen die worden gegeven meer met waarheid te maken hebben dan wat jij brabbelt... Bij een overval, bedreiging enz. gaat het 9 v/d 10x om een "getinte" man. Dat is geen discriminatie, dat is een feit...
Cookie-instellingen beheren