Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 164 km

Politiehond bijt bedreiger in arm

Toegevoegd: 14-10-2012, 16.10 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Zaterdag is in een horecagelegenheid aan de Noordelijke Achterweg in Wemeldinge een 65-jarige man uit Emmen aangehouden wegens bedreiging.

De man verbleef met drie andere personen in de horecagelegenheid en er ontstond onenigheid. De 65-jarige man uitte daarbij dreigende taal. Ook het personeel werd mondeling bedreigd. Er was sprake van dat de man mogelijk een mes bij zich had en zodoende kwam de politie ter plaatse. Er werd ook de diensthond ingezet.


Tijdens zijn aanhouding probeerde de man de kop van de diensthond vast te pakken, dat leverde hem een beet in zijn arm op. Het bleek dat de man geen mes bij zich had. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en kon even na 23.00 uur worden aangehouden.

De man is na het afleggen van een verklaring zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet Pas (send) (16-10-2012 om 11:49)
En krijgt de horeca gelegenheid dan nu de rekening voor het oplossen van deze overlast ? alsof de hulpdiensten niets beters te doen hebben ? die zijn nu niet inzetbaar geweest voor werkelijk belangrijke dingen i.p.v. horeca en dus winstbejag gerelateerde overlast. het zal wel weer om alcohol gaan ?
WRX (15-10-2012 om 23:52)
@Vlissinger: Ik denk dat ze dan wel een beetje moe gaan worden. Dus gaan ze vast liever door met hun eigen bezigheid, dan een dagje met ons mee te gaan werken.
Marco (15-10-2012 om 23:01)
2. En net als wat Vilissinger zegt, klopt meestal wel. Dat de politie er is oke, maar pak dan ook de echte criminelen en niet alleen omdat ze iets hebben gezegd of een middelvinger opstaken, slaat gewoon nergens op.
Andere Marco (15-10-2012 om 22:58)
Volgens mij staat het hier verkeerd, de man is schijnbaar kwaad geworden omdat hij vals beschuldig werdt omdat hij een mes bij zich zou hebben. Ik zou dan ook kwaad zijn geworden, verhalen wordt nog al vaak verdraaid dan wat het hoort te zijn.
JustMe (15-10-2012 om 16:43)
1-0 voor de politiehond!
Vlissinger (15-10-2012 om 14:58)
Jaja, heb je de politie hier wel eens iets zien doen? iets anders dan kapotte lampjes bekeuren? als het moeilijk wordt moet de M.E. komen. gelukkig is mijn werk spannender dan dat politie werk, dus nee, laat de agenten maar een dag met mij meelopen.
Cookie-instellingen beheren