Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later vandaag en morgen veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Ernstig ongeluk Scherpenisse

Toegevoegd: 16-10-2012, 22.47 uur - Update: 17-10-2012, 12.59 uur
Door: Roland de Jong
SCHERPENISSE - Bij een eenzijdig ongeluk in Scherpenisse is dinsdagavond iemand zwaargewond geraakt.


Rond 19.55 uur werd gemeld dat op de Gorishoeksedijk een personenauto tegen een boom was gereden. De inzittende was er slecht aan toe en zodoende werd naast de ambulancedienst ook de traumahelikopter opgeroepen. Toen de gewonde was gestabiliseerd kon deze ongeveer een uur na de melding met spoed per ambulance naar een ziekenhuis worden gebracht.

Het slachtoffer is een 13-jarig meisje uit de gemeente Tholen. Zij werd met vermoedelijk een beenbreuk naar een ziekenhuis in Rottedam gebracht. De andere twee inzittenden van de auto, een 18-jarige man uit de gemeente Tholen en een 15-jarig meisje uit Apeldoorn, raakten niet gewond.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Vermoedelijk is de auto in een bocht van de weg geraakt en via de berm tegen de boom gereden. Op de Gorishoeksedijk staan momenteel waarschuwingsborden voor 'gevaarlijke berm' omdat deze na werkzaamheden nog erg zacht en modderig is. Of dit heeft aspect een rol heeft gespeeld bij het ongeluk is niet bekend.

De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeval. Er werd onder meer voor voldoende licht gezorgd. De auto raakte zwaar beschadigd. De weg kon rond 22.30 uur weer opengesteld worden voor het verkeer. Tot die tijd was een omleiding van kracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (17-10-2012 om 10:59)
Sterkte voor de persoon hopelijk komt alles goed
Kees (17-10-2012 om 09:29)
Wat mij verbaast is dat het dak er niet is afgeknipt. Blijkbaar is de bestuurder er zelf nog uitgeklommen?