Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Gewonde bij schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 17-10-2012, 06.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vannacht een man neergeschoten. Hij raakte gewond. De dader is voortvluchtig.


De politie kreeg rond 02.15 uur de melding dat er was geschoten in de omgeving van de Vrijlandstraat in de wijk Dauwendaele. Waar de schietpartij precies had plaatsgevonden en of er ook iemand gewond was geraakt, was niet duidelijk. Zodoende werd een zoekactie gestart.

Uiteindelijk werd in het Kriekenhof een gewonde man aangetroffen. Rond 03.30 uur werd een ambulance naar deze straat gestuurd. Volgens de politie is momenteel nog niet te zeggen hoe ernstig de verwondingen van de man zijn.

De politie zette ter plekke een grote plaats delict af. Tussen de Topaas, het Goudend, de Dauwendaelsestraat, de Krieknhofstraat en de Vrijlandstraat werd een afzetting gemaakt. Een deel van de Roozenburglaan was volledig afgezet met rood-witlinten. Vermoedelijk is het slachtoffer geraakt bij de Topaas en vervolgens langs kerkgebouw De Hoeksteen naar een brandgang bij de Kriekenhof gegaan.

De technische recherche heeft de plaats delict onderzocht. Er zijn foto's gemaakt en ook is er materiaal veilig gesteld en meegenomen voor nader onderzoek. Wat er precies is aangetroffen, is niet bekend. De politie kon de plaats delict rond 05.45 uur vrijgeven.

De politie heeft nog geen verdachte(n) kunnen aanhouden.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DwD echt een Moordwijk (17-10-2012 om 17:38)
Meer controle,s en woningbouw moet eens beter hun best doen.. Al dat tuig uit Vlissingen ( Bonedijkstraat ) wordt nu allemaal hier neer gedonderd, die moeten ze in een zeecontainer mikken op een onbewoond eiland.. Woon inmiddels 25 jaar in dat DWD maar is niet meer fijn wonen !
Jeremy (17-10-2012 om 17:20)
Anuska heeft het schavot al klaarstaan voor de hang"jongeren" van 35 jaren oud. haar maakt het niet uit wie er op de brandstapel gaat, als er maar bloed vloeit om haar ongenoegen te sussen. wat een beest zeg...een echte beul. schande dat dat soort gestoorden misbruik maken van de vrije meningsuiting
Kelly (17-10-2012 om 16:53)
@Anuska wat nou hangjongeren? De man die opgepakt is is een man van 35 jaar dus geef niet de schuld aan hangjongeren.
Anuska (17-10-2012 om 16:20)
Graag meer controle en bevoegdheden voor de politie AUB, en hangjongeren niet meer toestaan ook niet snachts, zo creeer je een veilige leefomgeving, te lang duurt deze flauwekul al, aanpakken die gasten.
Muus (17-10-2012 om 13:46)
Waarom zo laat nog op straat? En ja ze weten ook wel hoe en wat! Maar kunnen niks behalve nu Als ik even wat mag zeggen het is als maar op heterdaad maar daar lijkt dit toch ook niet op, Gelukkig degene die het gedaan heeft zit ff vast Geloof niet dat we hier op zitten te wachten allemaal
Kimie (17-10-2012 om 11:25)
Jajaja weer dwd wild westen die is zo weer buiten was inplaats pistool moest vuurwapen staan de ene gek is buiten de anderen is al weer aan het schieten goed zo justitie
Cookie-instellingen beheren