Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Gewonde bij schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 17-10-2012, 06.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vannacht een man neergeschoten. Hij raakte gewond. De dader is voortvluchtig.


De politie kreeg rond 02.15 uur de melding dat er was geschoten in de omgeving van de Vrijlandstraat in de wijk Dauwendaele. Waar de schietpartij precies had plaatsgevonden en of er ook iemand gewond was geraakt, was niet duidelijk. Zodoende werd een zoekactie gestart.

Uiteindelijk werd in het Kriekenhof een gewonde man aangetroffen. Rond 03.30 uur werd een ambulance naar deze straat gestuurd. Volgens de politie is momenteel nog niet te zeggen hoe ernstig de verwondingen van de man zijn.

De politie zette ter plekke een grote plaats delict af. Tussen de Topaas, het Goudend, de Dauwendaelsestraat, de Krieknhofstraat en de Vrijlandstraat werd een afzetting gemaakt. Een deel van de Roozenburglaan was volledig afgezet met rood-witlinten. Vermoedelijk is het slachtoffer geraakt bij de Topaas en vervolgens langs kerkgebouw De Hoeksteen naar een brandgang bij de Kriekenhof gegaan.

De technische recherche heeft de plaats delict onderzocht. Er zijn foto's gemaakt en ook is er materiaal veilig gesteld en meegenomen voor nader onderzoek. Wat er precies is aangetroffen, is niet bekend. De politie kon de plaats delict rond 05.45 uur vrijgeven.

De politie heeft nog geen verdachte(n) kunnen aanhouden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (20-10-2012 om 08:26)
Lui van die leeftijd die normaal werk hebben die zijn eerder in de gelegenheid om een wapen aan te schaffen en kilo's drugs te verhandelen, dan iemand die afgekeurd is of uitkering heeft en op straat zijn tijd vertoeft. Kap met VOOROORDELEN over hangjongeren.
Niet Pas (send) (18-10-2012 om 13:36)
Coffeeshop dicht = stevige straathandel = hangjongeren met stapels geld + geen werk = criminele concurrentie + open grenzen = wapenwedloop = schietpartijen = ellende = dank u den haag ! het kabinet kreeg wat ze bestelden om zelf draconische maatregelen te rechtvaardigen. tel zelf maar op.
Wesley (18-10-2012 om 12:37)
Hangjongeren is makkelijk gezegd he de mensen die altijd zegge het zijn de hangjongeren hebben zelf een kut jeugd gehad en zijn jaloers op degene die nou vrienden hebben en buiten beetje chille
Theo Stam, Middelburg (18-10-2012 om 10:04)
Annelies en Anuska, hangjongeren is van alle tijden, niet meteen alles en iedereen over één kam scheren en becriminaliseren. Voor veel jongeren is de economische crisis catastrofaal, ik ben meer geïnteresseerd in de vraag hoe we jongeren er weer bij kunnen betrekken i.p.v. ze te becriminaliseren...
Inwoner (17-10-2012 om 20:21)
@Anuska dit heeft niks met hangjongeren te maken maar het feit dat de politie niet luistert.wij geven dit al jaren aan en het feit dat alle coffee shops dicht zijn brengt dit soort daden.gemeente,politie en alle andere instanties moeten meer samenwerken en die uitkeringen stoppen.
Marja (17-10-2012 om 19:00)
Als geboren middelburgse vind ik,,middelburg is behoorlijk verslechterd,en vroeger waren we onder elkaar en ook wij hadden wel eens ruzie en knokken!! maar nu zeg ik!alles wat met drugs wapens moord,aanranding overvallen enz!! uit m,burg en nooit meer er in of maak elkaar gelijk af,nog beter
Cookie-instellingen beheren