Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Dode bij bedrijfsongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 17-10-2012, 12.23 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeluk is in Nieuwdorp woensdagochtend iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie zojuist bevestigd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Het slachtoffer raakte rond 10.40 uur op een terrein aan de Groenlandweg bekneld onder een vorkheftruck toen deze van een vrachtwagen viel. De brandweer, een ambulance, een rapid responder en de traumahelikopter werden opgeroepen, maar al snel bleek dat het slachtoffer niet meer te redden was. Het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart om vast te stellen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De technische recherche, een arts van de GGD en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doen samen onderzoek. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (17-10-2012 om 13:02)
Veel sterkte aan betrokkenen en nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren