Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Dode bij bedrijfsongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 17-10-2012, 12.23 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeluk is in Nieuwdorp woensdagochtend iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie zojuist bevestigd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Het slachtoffer raakte rond 10.40 uur op een terrein aan de Groenlandweg bekneld onder een vorkheftruck toen deze van een vrachtwagen viel. De brandweer, een ambulance, een rapid responder en de traumahelikopter werden opgeroepen, maar al snel bleek dat het slachtoffer niet meer te redden was. Het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart om vast te stellen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De technische recherche, een arts van de GGD en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doen samen onderzoek. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan wiebing (18-10-2012 om 09:24)
Wens familie ,collega's ,vrienden ,ect veel sterkte toe met dit grote verlies
Sterenborg Transport Meeden (17-10-2012 om 21:49)
Heel veel sterkte voor de familie, directie en collega's
Collega transporteur (17-10-2012 om 21:29)
Verschrikkelijk, sterkte voor iedereen! We kwamen elkaar wel eens tegen onderweg. K heb vanmorgen in de buurt van Arnemuiden nog met die chauffeur staan praten. Het is niet te bevatten dat hij nu niet meer leeft.........................!
Piet. vriezema (17-10-2012 om 18:35)
Heel veel sterkte toegewenst bij dit grote verlies
Marja (17-10-2012 om 14:22)
Gecondoleerd familie en veel sterkte..vreselijk om zo,n bericht thuis te krijgen,ook sterkte voor de kollegaas toegewenst,en helaas was alle hulp te laat en dat is voor de hulpverlening ook schokkend
Kloosterboermedewerker (17-10-2012 om 13:50)
Veel sterkte voor de collega's en fam van de omgekomen persoon.
Cookie-instellingen beheren