Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Vijf inbraken op Walcheren

Toegevoegd: 17-10-2012, 20.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg en Vlissingen is afgelopen dagen ingebroken in woningen. De politie onderzoekt de inbraken.


In Middelburg werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken in een woning aan de Nadorstweg. Hier werden diverse pasjes en wat kleingeld weggenomen. Afgelopen nacht werd een deur geforceerd van een woning aan de Windwijzer waarna een laptop werd gestolen.

In Vlissingen werd tussen dinsdag en woensdag ingebroken in drie woningen aan de Noorderbaan, de Van der Veerlaan en de Weyevlietweg. De buit bestond uit sieraden, diverse pasjes en geld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fransiscus (18-10-2012 om 14:30)
Met het verleggen van prioriteiten voorkom je geen inbraken. Alsof minder verkeerscontroles het aantal inbraken doet dalen. Maar je hebt je frustratie om je bekeuring weer eens kenbaar gemaakt, he..Erwin..
Pippa (18-10-2012 om 09:41)
Erg die inbraken, je privacy wordt aangetast en het is eng, je durft de deur bijna niet uit de eerste tijd ! Je huis optimaal beveiligen is een optie,je moet er tegenwoordig een burcht van maken!! Tuig van de richel!!!!
Nounou (18-10-2012 om 09:10)
@. erg naïef om tken dat meer politie inbraken voorkomt. Inbraakgolven zijn van alle jaren, het is zelfs een nederlands woord. Overdrijven is iets van deze tijd..........
Erwin (18-10-2012 om 00:37)
Meer personeel???? Ze moeten hun prioriteiten eens verleggen van flitsen, en alle soorten van boetetjes waar ze het rijk mee spekken naar echte misdaden oplossen! En geen donuts en boodschappen halen en slapen in hun nachtdienst onder werktijd! In zwitserland hebben ze er niet zoveel als hier hoor!
. (17-10-2012 om 22:06)
Geef de politie eens meer personeel. Iedereen kijkt maar toe. Inbreken is in je eigen veilige omgeving het ergste wat er kan gebeuren. Niet bezuinigen op de politie. Het is een ramp
Cookie-instellingen beheren